Nina Osenar in Dejan Kontrec bosta maja postala starša!

Nina Osenar in Dejan Kontrec bosta maja postala starša! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
26. 12. 2016

Eden lepših slovenskih parčkov, TV-voditeljica Nina Osenar in Dejan Kontrec, zdaj sekretar Hokejske zveze in nekdaj naš odlični hokejist, že v maju pričakujeta dojenčka.

Nina pravi, da bi novico težko skrivala pred mediji in da bi se zaradi že zaobljenega trebuščka težko izgovorila le na praznično potico: "Sem že v petem mesecu nosečnosti, počutim se super, sem zelo srečna in zadovoljna. Nosečnost je bila načrtovana in zelo zaželena. Prve tri mesece mi je bilo sicer kar precej slabo, ampak temu jaz rečem sladka slabost. Zdaj pa le še uživam. Skrbim za to, da imam polnovredno in raznovrstno prehrano, obdana sem z ljudmi, ki jih imam rada, in letošnji božično-novoletni prazniki so zaradi mojega blaženega stanja še bolj napolnjeni z ljubeznijo."

Imela je tudi že nuhalni pregled, ob katerem bodoča starša navadno izvesta spol, a je o tem še skrivnostna: "Še vedno obstaja majhna verjetnost, da je prišlo do pomote, zato spola dojenčka še ne bi razkrila. Lahko povem le, da sem bila zelo srečna ob novici in da ne pričakujem dvojčkov." Tudi o morebitni poroki je neomajna: "Kar se mene tiče, sem srečno poročena! Zaljubljena in ljubljena! Z Dejanom sva pa tudi že imela simbolično poroko, ko sva si lani v znak najine ljubezni dala narediti ista tatuja. To je kot obljuba večne zvestobe, najbrž bolj definitivno in stalno, glede na to, da je zadeva neizbrisljiva, na drugi strani pa, če gre kaj narobe, so ločitveni papirji podpisani v hipu. No, vsekakor ne ena ne druga reč ni večna, če se ti sam tako ne odločiš."