Nina Osenar in Dejan Kontrec - preverjamo govorice o njunem razhodu!

22. 2. 2016

Na uredništvo Nova so dobili informacijo, da naj bi se še nedavno zelo zaljubljeni parček, Nina in Dejan, bojda razšla.

Nina naj bi objavila, da je v zapletenem ljubezenskem odnosu.
Fotografije, objavljene na Facebooku, so po njenih besedah stare in predstavljajo obdobje njenega življenja, ki je bil precej bolj žurerski.

Bralec jih je opozoril: "Na Facebook profil je zapisala, da je trenutno v zapletenem ljubezenskem razmerju, po objavi nekaj zadnjih fotografij na profilu pa lahko sklepamo, da je Nina po novem spet samska in da na polno uživa samsko življenje."

fb

Novico so preverili pri Nini, ki je pojasnila, da je to očitno neki lažni profil in da se bo potrudila, da ga čim prej izbrišejo.

"Objavljene slike so slike iz moje preteklosti. To je res smešno. Kaj naj rečem, mladost-ludost? Vedno smo se zabavali in se imeli luštno, morda kdaj preveč spili, plesali na drogu. Zdaj živim popolnoma drugo življenje, 'penzionersko', družinsko in jogistično. Objavljene fotografije so zelo stare, ene od njih spadajo v dobrodelne projekte in so delo profesionalnih fotografov. Mislim, da je razvidno, da ne gre za osebne fotografije."

Ne nazadnje pa sta Nina in Dejan svojo zvezo nedavno ovekovečila še s skupnim tatujem. Kot nam je zaupal Dejan, se je slednje zgodilo nepričakovano, obema pa to predstavlja velik korak v njunem odnosu. Kot nam je povedal, sta poleg tatuja pomemben korak naredila tudi s tem, ko sta se vselila skupaj, s tem, kaj jima bo prinesla prihodnost, pa se ne obremenjujeta.

"Za enkrat ne načrtujeva nobenega velikega koraka. Ne veva, kaj nama bo čas prinesel, in se pustiva presenetiti."

Priporočamo