Nina Osenar in Dejan Kontrec: “Takoj sva se začutila”

Čeprav sta se gibala v istih krogih, je iskrica med Nino in Dejanom preskočila pred nekaj meseci, po pestrem poletju pa se je parček že vselil v skupno domovanje. 
 (foto: Arhiv Lea) Arhiv Lea
Vir: Lea
16. 9. 2015

Kot strela z jasnega je na slovenski estradi završalo, ko se je pojavil nov zvezdniški parček. Že nekaj časa se o njem ni govorilo, zdaj pa je nekdanji hokejski zvezdnik Dejan Kontrec spet v ospredju. Namreč, njegovo pozornost je že pred časom pritegnila seksi voditeljica Nina Osenar, ki je februarja končala nekajletno vezo z novinarjem Juretom Aleksičem

Prijateljstvo med njo in sedanjim sekretarjem HZS se je hitro prevesilo v nekaj več, saj nam je Nina zaupala, da sta v poletnih mesecih veliko časa preživela skupaj na morju in na presenečenje obeh že po nekaj zmenkih ugotovila, da so čustva med njima zelo močna. "Takoj sva se začutila, tega nisem pričakovala, tudi vsi bližnji okoli naju so kar začudeno gledali, kaj se dogaja, ampak čustvom ne moreš ubežati," nam je zaupala Nina, ki se je že pred dobrim mesecem vselila v Dejanovo stanovanje v Mostecu, spoznala pa je tudi že njegova otroka, hčerko Liu in sina Taija, ki ju ima Dejan iz zakona z nekdanjo pevko Piko Božič.