Nina Osenar in Vid Valič: Kaj se plete med njima?

Vir: Lea
10. 2. 2011

Oba sta samska, oba zaželena, oba sta zabavna in oba hudičevo seksi. Najbolj priljubljena televizijska voditeljica Nina Osenar in najbolj zaželeni televizijski voditelj Vid Valič bi bila odličen parček, vsaj takšne so govorice. Glede na to, da sta zadnje čase kar veliko skupaj, so govorice, da sta si Nina in Vid všeč, vse bolj glasne.

Tisti, ki postavnega voditelja dobro poznajo, vedo, da se je sam vedno najraje obračal za južnjaškimi lepotičkami, zato se številni sprašujejo, ali je seksi starleta Nina Osenar sploh njegov tip ženske. Vsekakor se je njegov okus za ženske skozi leta spremenil, zato bi bila Nina, ki se je pred leti razgalila za slovenski Playboy, zanj idealna.

Televizijska voditeljica je tudi že priznala, da zanjo sanjski moški ne obstaja, zaupala pa je, katere lastnosti mora zagotovo imeti moški, da bo lahko osvojil njeno srce – smisel za humor, dobro postavo in mora znati plesati. Tudi ob njenih zahtevah vsi takoj pomislijo na Vida, saj se ta lahko pohvali z nazivom ‘slovenski kralj stand up komikov’ in z izklesano postavo.

Priporočamo