Nina Osenar: Joškice, tatu in pajkova rebrca

»Nekaj časa je na skali klepetala s svojo obilnejšo prijateljico,« je dejal paparac. Kdo pa ob Nini ne bi bil videti obilen? (foto: N.Divja) N.Divja
Vir: Nova
1. 8. 2011

Lepotička Nina Osenar je bila kot miss Hawaiian Tropic Playboyeva nagica stalnica. Takrat so jo najboljši slovenski in svetovni fotografi razgalili in ovekovečili najbolj profesionalno, kar se da. Tokrat pa prvič objavljamo slike skoraj nage Nine izpod rok amaterskega paparaca.

Žalovali smo

Že na začetku poletja smo dobili informacijo, da je bila starleta opažena v severni Dalmaciji. Pozneje smo izvedeli še točno destinacijo njenega dopustovanja: Vodice pri Šibeniku. Seveda smo srčno upali, da je zaradi priljubljenosti lokacije, ki je znana kot vodilni turistični center na tamkajšnji rivier, ob Nini na plaži tudi takšen bralec Nove, ki jo bo ovekovečil vsaj v kopalkah, če ne že zgoraj brez.

Ostali smo praznih rok, v posmeh nam je bil le Ninin zapis na Facebooku 1. julija: »Vodice so super poletne, sonček in 28 stopinj ... pozdravček v Slovenijo!:D«

Veselimo se

Ni pa se julij niti končal, ko je na uredništvo prišel popotnik, ki je pol meseca preživel na Kanarskih otokih. »Obiskal sem tudi nekaj bolj odmaknjenih plaž in na eni sem ujel Nino Osenar zgoraj brez, pa od zad' …« je samozavestno začel in ponudil slike v odkup.

Medtem ko je pripravljal svoj prenosni računalnik, da nam pokaže fotografije, nam je tudi razložil zgodbo: »Kar nekaj časa sem jo opazoval, zdela se mi je znana, a je bila ves čas v senci, pa nekam zasanjano je delovala, kar se ni skladalo z mojo podobo preglasne in preživahne Nine s televizije.Ko pa se je pomaknila na sonce in začela klepetati s prijateljicama, sem takoj prepoznal njen glas,« je razložil. In ker jim je gledal v hrbet, si je lahko dal duška tudi s fotoaparatom. Mi smo navdušeni!

Sonči Nered Čebašek

Priporočamo