Nina Osenar Kontrec povedala žalostno resnico o svojih golih fotografijah in zakaj tega ne bi ponovila!

9. 7. 2024
Deli
Nina Osenar Kontrec povedala žalostno resnico o svojih golih fotografijah in zakaj tega ne bi ponovila! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Nina Osenar Kontrec ne skriva, da danes tega ne bi več naredila.

V Cosmo podcastu se nam je pred časom pridružila voditeljica, pevka in po novem tudi pisateljica Nina Osenar Kontrec. V podcastu se je dotaknila številnih stvari, med drugim pa se je spomnila tudi svojega slikanja za Playboy in povedala, da bi danes seveda ravnala čisto drugače in da se ne bi šla več slikati za to revijo.

"Ne, ne bi se. Imam sicer zelo dobro izkušnjo s tem, da ne bo pomote, zelo lepa izkušnja, potem so me tudi iz Amerike poklicali, da sem se slikala za njihov special in takrat so te gole fotografije imela svoj wow moment. Danes na socialnih omrežjih lahko vidiš vse, zdaj je onlyfans, to mi je zadnjič povedal en mladi gospodič, tudi tega nisem vedela, da zdaj še to obstaja. Skratka mene se je takrat zelo prijela ta etiketa, da ne rečem nagice in v bistvu sem rabila tri sezone vodenja Big Brotherja, da so me začeli naslavljati kot voditeljico in ne več kot starleto, skratka rabila sem kar nekaj časa, da sem se znebila tega slovesa starlete in nagice, tako da v bistvu ne bi tega še enkrat ponovila, čeprav je bila lepa izkušnja, sem se pa zaradi te izkušnje tudi veliko težje uveljavila kot televizijska voditeljica," je bila iskrena Nina in ni skrivala, da bi, če bi imela hčerko, to svoji hčerki prav gotovo odsvetovala.

Nina pa ima sicer trenutno polne roke dela s predstavitvijo svoje knjige V objemu življenja, kjer opisuje svojo zgodbo z izgorelostjo in kjer razkrije, kako težko ji je bilo zadnja štiri leta. Mnogi so nad njeno iskreno izpovedjo navdušeni in zdi se, da je knjiga mnogim že zlezla pod kožo in bi si želeli prebrati še kakšno nadaljevanje. Kdo bi vedel, morda pa se Nina loti pisanja drugega dela ali pa se bo morda spet posvetila svoji pevski karieri, saj ni skrivnost, da si še vedno želi peti.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!