Nina Osenar: Mali Marlon je njena sreča!

Nina Osenar: Mali Marlon je njena sreča! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
29. 5. 2017

Pred dnevi si je čarobni naziv mama nadela simpatična televizijska voditeljica Nina Osenar, ki se je s partnerjem Dejanom Kontrecem razveselila novega družinskega člana. Na svet je namreč prijokal mali Marlon, ki bo od zdaj osvetljeval življenje mladega para.

"Ime mu je Marlon. Šobico ima po očku, nosek je pa moj! Čudovit je in neskončno ga imam rada!!! Postati mati je ultimativna sreča, počutim se hvaležno, ponižno in hkrati mogočno," nam je svoj največji zaklad predstavila blažena voditeljica. 

Temnolaska je prvorojenca povila le nekaj dni pred rojstnim dnem, ki ga je praznovala v ponedeljek, 15. maja, zato ne dvomimo, da bo prav malček najbolj nepozabno darilo njenega življenja. Za Dejana je to tretji otrok, dva ima namreč že iz zakona s pevko Piko Božič, 15-letna hčerka in 10-letni sin pa sta tako dobila malega polbratca, ki bo zagotovo v veliko veselje celotni družinici.

Fantku sta nadela prav posebno ime, ki se je sprva rodilo v Ninini glavi, pozneje pa je k srcu priraslo tudi Dejanu. Tako sta malčka poimenovala Marlon, vendar pa ime nima nikakršne povezave s slovitim filmskim igralcem, temveč je voditeljica idejo dobila drugje, in čeprav je še pred časom zatrjevala, da o vlogi mame ne razmišlja, se je njeno mnenje po tem, ko je spoznala Dejana, popolnoma spremenilo.

Prav nekdanji hokejist jo je popolnoma osvojil, tako s svojimi vrednotami kot lastnostmi, ki oblikujejo tudi dobrega očeta. Med njima tako vladata ljubezen in zaupanje, ki ju bo deležen tudi mali Marlon, ki nas bo morda tako kot mamica čez desetletja pozdravljal z malih zaslonov ali pa se bo kot očka po ledu podil za pakom. Pustimo času čas, vsekakor pa srečni družinici čestitamo in jim želimo veliko prijetnih skupnih trenutkov.

Napisala: Nika Arsovski
Fotografije: Goran Antley

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story21/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 21/2017

Story 21/2017, od 18. 05. 2017