Nina Osenar: Moški se je otepajo!

Vir: Nova
20. 9. 2011

Povsod zelo zaželena Nina Osenar ima očitno težave z moškimi. Četudi se trudi osvojiti in obdržati pravega, ji moški kar spolzijo iz rok.

Nina je velikokrat gostja najbolj vročih zabav pri nas, na katerih je pogosto v moški družbi. Pred kratkim je tako za revijo Story povedala, da ji že kar prepogosto njene moške prijatelje pripisujejo za ljubimce in se utegne zaradi tega kateri celo ustrašiti. Tako ji menda mediji kar sami odženemo morebitne kandidate. A ni tako. Naši dobro obveščeni viri namreč pravijo, da Nina zelo privlači številne postavne samce, ki jo osvajajo, se radi kažejo in fotografirajo v njeni družbi, a da zveza ne traja niti tako dolgo, da bi se lahko sploh imenovala 'zveza'.

Vsi njeni moški

Pred leti, ko je še z veseljem pozirala za moško revijo Playboy, se je spoprijateljila in zbližala s svetovno priznanim Playboyevim fotografom Jarmom Pohjaniemijem. Zvezo sta sicer zanikala, a dobro obveščeni viri vedo povedati, da sta bila veliko več kot le prijatelja.

Med njenimi medijsko znanimi fanti je tudi Denis Porčič - Chorchyp, zvezo pa sta končala v času, ko je Nina postajala čedalje bolj prepoznavna – najprej kot miss Hawaiian Tropic, nato kot Playboyevo dekle leta. Kakorkoli, Nina je takrat postala prepoznavna ter občudovana in marsikdo si jo je želel videti v svoji postelji.

Lani pa so se pojavile govorice, da sta si precej naklonjena z Vidom Valičem. Nina je te govorice še podžgala z izjavo, da je Vid noro hud in seksi ter da samo zaradi njega gleda oddajo Slovenija ima talent. Pozneje sta skupaj še pripravljala Dogodek za samske in se še več družila, se dobivala, na zabavah pa sta bila nerazdružljiva. Oba sta veljala za vroča samca, ko pa se je videlo, kako med njima letijo iskrice, kako se ves čas smejita drug drugemu in se dotikata, so bile govorice še glasnejše – par sta! Oba sta zanikala zvezo, zgodba pa se je letos ponovila še s slavnim plesalcem.

Anže Škrube

V Novi smo prvi objavili, da je v zvezi z Anžetom Škrubetom, postavnim plesalcem, ki je že grel postelji dveh velikih slovenskih lepotic, Sanje Grohar in Nike Kljun. Na nedavni tradicionalni zabavi POP TV-ja, Popovi promenadi, sta bila tako rekoč nerazdružljiva, naši viri pa pravijo, da se je med njima nekaj spletlo že julija, preden je Anže odšel v Ameriko. Kakorkoli, izkazalo se je, da je v zvezah (vsaj v povezavi z Vidom Valičem in Anžetom Škrubetom) veliko bolj zagreta Nina.

Fantom je menda dovolj, da se z Nino malo 'poveselijo', za resnejšo zvezo pa je ne bi imeli in je v tem trenutku niti ne iščejo tako intenzivno kot Nina. Na to, kako vztrajna zna biti lepotica pri svojem osvajanju, pa kaže tudi to, da fante menda kar naprej kliče, čeprav ji oni te intenzivnosti ne vračajo. Bizarno pri vsem skupaj je to, da ravno ena od najbolj obleganih in občudovanih slovenskih lepotic ne najde sorodne duše.

Priporočamo