Nina Osenar: Ne pričakuje, da bo vsem všeč

28. 5. 2011 | Vir: Story
Deli
Nina Osenar

Medijsko kariero je Nina Osenar začela v Playboyu, kjer je pokazala vse svoje čare. Po sedmih letih pravi, da je v svojem telesu zadovoljna bolj kot kdaj prej – tudi zato, ker ne stremi (več) po popolnosti.

Story: Se radi spogledujete?

To imamo vse ženske v sebi, nekako nam naklonjenost, ki jo dobimo, dviguje samozavest. (smeh) Vsaka ženska kdaj pa kdaj nedol­žno flirta.

Story: V medijih so vas pred časom poskušali povezati z Vidom Valičem. Je v tem kaj resnice?

Sama nikjer nisem zasledila teh namigovanj. Z Vidom se sploh ne poznava dobro. Srečujeva se na prireditvah, redko na televiziji in še takrat se nama običajno zelo mudi. Sicer je super fant, ampak iz tega ne bo nič. (smeh) Zdaj se ukvarjam bolj s kariero in sem kar zadovoljna, da imam dovolj časa zase.

Story: Koliko sploh imate časa zase, glede na to, da ste v zadnjem času še posebej aktivni?

Za svoj čas štejem tudi čas, ko se ukvarjam z glasbo in se posvečam stvarem, ki me osrečujejo.

Story: V zadnjem času se poleg joge ukvarjate tudi s kondicijskimi treningi. Ste zdaj še bolj zadovoljni s svojim telesom?

Seveda sem si z jogo in kondicijskimi treningi preoblikovala postavo, zdaj sem bolj čvrsta. (smeh) No, ko sem se slikala za Playboy, sem bila stara 21 let in tudi takrat je še vse stalo tako, kot mora. (smeh) Ko pogledam svoje stare fotografije, vidim sedem let mlajše dekle, skoraj najstnico, predvsem pa drugo energijo.

Story: Kako se danes počutite v svoji koži?

Počutim se odlično, predvsem sem bolj samozavestna. Ko sem bila mlajša, sem bila bolj obremenjena s tem, kaj bodo prinesla leta. Zadnjič sem pregledovala članke o sebi, ki jih zbira moja mama, in sem našla intervju, v katerem sem povedala, da bi uporabila tudi botoks, če bi ga potrebovala, ko bom starejša. Danes razmišljam drugače in bi najraje oklofutala smrkljo, ki je takrat tako razmišljala. Nihče ni nikoli brezhiben, saj imamo vsi napake.

V nekem časopisu so pisali, da so me zasledili v razvlečeni trenirki, vendar jaz v tem ne vidim ničesar slabega. Sem le preprosto dekle in najpomembneje je, da se v svojem telesu dobro počutim, da sem samozavestna in da iz mene žari pozitivna energija. Tudi če za nekoga nisem popolna na pogled, se s tem ne bom obremenjevala. Morda je drugače za ženske, ki se jim, recimo po porodu povesijo prsi, in to vpliva na njihovo samopodobo, takšne ženske razumem, da se odločijo za lepotno kirurgijo. Ne razumem pa pehanja za popolnostjo za vsako ceno. Odločena sem, da se želim postarati kot vsak normalen človek.