Nina Osenar nekoč v objemu tega znanega Slovenca, ki že nekaj časa ljubi našo znano voditeljico

10. 6. 2023
Deli
Nina Osenar nekoč v objemu tega znanega Slovenca, ki že nekaj časa ljubi našo znano voditeljico (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Voditeljica Nina Osenar je pred časom povedala, da ima za seboj zares težka štiri leta, ko se je kot prava levinja borila z izgorelostjo, mnogi pa jo seveda še kako pogrešajo na malih ekranih.

Nina Osenar je v preteklosti veljala za izjemno priljubljeno voditeljico, ki je s svojo lepoto in šarmom osvojila srca mnogih gledalcev. Med drugim je sodelovala tudi v oddaji Moj dragi zmore, kjer je skupaj z Markom Potrčem ustvarjala nepozabne trenutke. Še danes se mnogi spominjajo zapeljivih fotografij, na katerih ju je mogoče videti v objemu, kar je še povečalo njuno privlačnost. Marko je že leta srečen v objemu lepe voditeljice Lili Žagar, Nina pa je srečo našla v objemu nekdanjega hokejista Dejana Kontreca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet TV (@planettv)

Za Nino so zadnja štiri leta predstavljala izjemno težko obdobje, saj se je borila s hudo izgorelostjo. V izpovedi za revijo Jana je priznala, da je v tem času doživljala trenutke, ko je smrti zrla v oči. Počasi se je začela okrevati in zdaj se počuti veliko bolje. Kljub temu pa je vsak njen korak premišljen, saj si želi več časa preživeti s svojim sinom, ki ji pomeni vse na svetu. Med bojem z izgorelostjo ga je najbolj pogrešala in zdaj je njuno skupno čas še toliko bolj dragocen.

Nina Osenar je osebnost, ki je s svojo prisotnostjo na televiziji pustila neizbrisen pečat. Kljub temu, da se za zdaj ne vrača na male ekrane, je njena zgodba o premagovanju izgorelosti in iskanju ravnotežja v življenju izjemno ganljiva. Njena odločitev, da je zdaj osredotočena na svoje zdravje in družino, je razumljiva in spoštovanja vredna.

Čeprav se mnogi še vedno spominjajo Nininih voditeljskih dosežkov in si želijo njene vrnitve na televizijo, je najpomembnejše, da se počuti dobro in da je srečna v svojem življenju. Njena izkušnja je opomin, da je potrebno poskrbeti za svoje zdravje in dobrobit ter se zavedati, kaj je resnično pomembno v življenju.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.