Nina Osenar je s to družinsko fotografijo povedala ogromno, veseli se nečesa, kar je drugim samoumevno ...

14. 11. 2023
Deli
Nina Osenar je s to družinsko fotografijo povedala ogromno, veseli se nečesa, kar je drugim samoumevno ... (foto: Instagram/Planet TV)
Instagram/Planet TV

Ob tem je zapisala besede, ki so številnim segle v dno srca.

Nina Osenar Kontrec je v zadnjem času res v središču pozornosti. Napisala je knjigo, v kateri govori o svoji izkušnji z boleznijo, ki je spremenila njen takratni svet, pa tudi to, kako se je spet zmogla postaviti na noge. To so teme, ki pritegnejo in njena knjiga z naslovom V objemu življenja je že našla pot do bralcev, ki so jo z navdušenjem vzeli v roke.

Ta naša igralka, ki jo poznamo vsi, na tihem premagovala takšno zdravstveno stisko

Zdaj pa je na Instagramu pohitela in že objavila praznično obarvano fotografijo, ki v svojem ozadju skriva zelo čustven naboj, kar je priznala tudi sama. Med komentarji je zapisala nekaj, kar je dalo številnim še kako misliti: "A veste, da bo to za naso družino prvi božič, ko sem jaz zdrava, prvi božič, ko bom lahko pekla z Marlonom piskote brez tega, da sem utrujena, prvi božič, ko bomo lahko sli gledat lucke. 🙏🙏🙏🌠✨❤hvaležna sem, vesela sem, srečna sem!!!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

Ja, Nina je zagotovo med tistimi ljudmi, ki dobro vedo, da nič v življenju ni samoumevno in da se lahko zelo hitro vse spremeni. Zato toliko bolj ceni majhne, vsakdanje stvari, ki se na prvi pogled zdijo samoumevne. Obožuje svojo družino in ves prosti čas posveča sinčku Marlonu in soprogu Dejanu, s katerim sta resnično povezan in ljubeč par.

Tanja Žagar v šoku: Vzeli so ji avto in to je vsa grenka resnica

Mali Marlon hitro odrašča, Nina pa se tega še kako zaveda, zato hoče ovekovečiti dragocene trenutke. Objavila je še fotografijo, na kateri sta ona in njen sin - in jasno je, da med njima vlada velika povezanost in ljubezen. Malček je pravi očarljivec, s svojimi temnimi in skodranimi lasmi očara na prvi pogled. Zagotovo bodo letošnji božični prazniki za njeno družinico nekaj posebnega, in to je jasno dala do znanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

BONUS VIDEO: Pogovor z Nino Osenar Kontrec: "Šele po treh sezonah Big Brotherja so mi rekli televizijska voditeljica in ne starleta"

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan