Nina Osenar po dolgem času pokazala sina Marlona in mnogi so bili osupli, da je že tako velik

16. 8. 2023
Deli
Nina Osenar po dolgem času pokazala sina Marlona in mnogi so bili osupli, da je že tako velik (foto: Žiga Culiberg / Arhiv AML)
Žiga Culiberg / Arhiv AML

Voditeljica Nina Osenar je po štirih letih hude bitke z izgorelostjo počasi spet toliko pri močeh, da lahko uživa s sinom in dela vse tisto, za kar je bila zadnja štiri leta prikrajšana.

Voditeljica Nina Osenar je v nedavnem intervjuju za revijo Jana povedala, da se je njeno življenje osem mesecev po rojstvu sina Marlona naravnost sesulo. Njeno telo je bilo vedno bolj utrujeno, spala ni skoraj več nič, saj je nenehno skrbela za sinka Marlona in ga hranila ob vseh mogočih urah, ter ga crkljala dneve in noči. "Priznam, nisem imela nobenega ritma, nisem si, recimo, rekla, da ga bom dojila na tri ure. Tako rada sem skrbela zanj, nikoli mi ni bilo ponoči težko vstati, med nama je tekla naravnost osupljiva energija; nisem si želela nazaj na televizijo ali na kavo s prijateljicami," je povedala v intervjuju za Jano. "Imela sem čudovit porod, prvi meseci materinstva so bili neskončno veselje. Štiri mesece po porodu pa sem postajala čedalje bolj utrujena. Spala nisem skoraj nič, saj je Marlon, tako brezmejno ljubek dojenček, hitro dojel, da bo dobil jesti, kadar bo hotel; da ga bom crkljala podnevi in ponoči."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

Sledila je dolga bitka s hudo izgorelostjo, ki je trajala kar štiri leta, vmes pa je večkrat mislila, da je že vsega konec, tako zelo slabo se je počutila. "Kakšne tri mesece sva z Dejanom iskala diagnozo. A to še ni bilo dno, takrat sem še vedno lahko bila kar veliko pokonci. Samo nekaj mesecev pozneje pa sem obležala in Dejan mi je leto in pol nosil hrano v posteljo. Nisem imela dovolj energije niti za govor," je bila burtalno iskrena Nina, ko je opisovala svojo težko bitko z izgorelostjo.

Špela Močnik na morju nosila ultra kratko krilo in to so njene lepe noge, fotografija, ki jo redko vidimo

Letos smo jo prvič po štirih letih spet videli v javnosti, ko se je pojavila na hokejski tekmi s soprogom Dejanom Kontrecom. "Po štirih letih se vračam v življenje, in to, da sem se pojavila na hokejski tekmi, je bil zame, za naju oba z Dejanom, zelo velik dogodek, saj sem bila zadnja štiri leta hudo bolna. Približno tri leta sem imela zaradi šibkega zdravja potencialno odpoved notranjih organov, dvakrat sem zrla smrti v oči," je še povedala Nina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

Zdaj se počasi vrača, vrnila se je tudi na socialna omrežja, zadnje dni je aktivna tudi na Instagramu, kjer je pokazala, kako zelo uživa s sinom Marlonom v vseh tistih trenutkih, o katerih je do zdaj lahko le sanjala. Nedavno sta v skupaj igrala golf in videlo se je, da zares uživa, mnogi pa so bili presenečeni, ko so videli, kako velik je danes njen mali princ, ki je vsak dan večji lepotec. Lepo jo je spet videti nasmejano in skoraj že zdravo, seveda pa se zdaj veliko bolj zaveda, da je za telo treba zares dobro skrbeti in mu privoščiti tako zelo pomemben počitek, saj se hitro lahko zgodi, da gremo čez mejo, povratek pa je seveda počasen in naporen.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem