Nina Osenar: Še se bo sončila zgoraj brez!

Nina Osenar se slači (foto: Story Press) Story Press
Vir: Story
15. 7. 2012

Nina Osenar je bila spet ujeta na plaž! Tokrat je bila opažena na plaži hotela Kempinski Adriatic v Savudriji, opazili smo da je Nina pridelala nekaj kilogramov in da na se na plaži hotela ni sončila zgoraj brez. A ne skrbite. Nina pravi, da se tej navadi ne bo odpovedala!

"Naj nikogar ne skrbi, saj se bom še sončila zgoraj brez! (smeh) Sem, kakršna sem, in se s takimi neumnostmi ne obremenjujem. Težko si sicer predstavljam, zakaj je nekaterim ljudem še vedno tako zanimivo, ko vidijo nekoga slavnega brez zgornjega dela kopalk. Glede na to, da sem se že zdavnaj gola slikala za Playboy, se je zaradi takih reči res težko zares sekirati. Je pa res, da fotografije v Playboyu praviloma niso čisto realne. Fotografije paparacev pa so take, kot so, in niso retuširane, kot se tudi ni nihče od nas retuširan rodil. Nekako so mi slike, ki jih objavljate tokrat, še bolj všeč, saj so preprosto bolj poštene. Kažejo realnost, ne pa to, koliko se je nekomu ljubilo fotografijo obdelovati s Photoshopom. Danes tako rekoč ni več naslovke brez izdatne obdelave s Photoshopom, in to se mi zdi nepošteno in preprosto ­nepotrebno." Nini je torej ljubše, da bralec vidi tudi kakšno morebitno pomanjkljivost.

To je življenjsko, pravi. Zaradi skrajno spoliranih naslovk ima marsikatera bralka, predvsem najstnice, še večje težave s samozavestjo, saj se jim zdijo njihova lastna resnična in neretuširana telesa še bolj grozna.

"Lepo bi bilo, če bi se celotna industrija zamislila, kakšno škodo dela s to obsedenostjo z zunajzemeljsko popolnostjo. Naše fizične pomanjkljivosti so najbolj naravne stvari na svetu, saj je staranje proces, ki ga moramo sprejeti. Marsikdo je celo podlegel miselnosti, da sme v svojem telesu uživati le, dokler je lepo in mlado, z leti pa bo šlo vse samo navzdol. Dobro, saj ne rečem, da se tudi sama ne bom še kdaj pojavila tudi na kakšni retuširani fotki, če bodo to od mene zahtevali. Vendar to gotovo ne bo moja prva izbira."

Objektivno oko seveda kaj hitro presodi, da ji nove oblinice izvrstno pristajajo. Prej je bila dejansko brez grama maščobe, zdaj pa je še vedno izrazito vitka! Navadno ljudje shujšamo, ko nam gre slabo, življenje v dvoje pa prinese skupaj z romantiko tudi malce več poležavanja na kavču in obrokov v dvoje. Nina se strinja, da bi lahko bilo prav srečno ljubezensko razmerje eden glavnih vzrokov, da je pridobila dva prepotrebna kilograma:

"Najbrž res, saj z Juretom večkrat pripravljava slastne večerje. V nasprotju z mojim prejšnjim, morda res kar malo špartanskim prehranskim redom zdaj preprosto jem takrat, ko mi prija. Še vedno bi sicer raje ime­la kakšen kilogram manj, saj je pri jogi vsak gram maščobe v napoto, se pa zaradi tega ne sekiram več - vsaj dokler se dobro počutim."

Za konec smo Nino povprašali, kako to, da se na morje ni odpravila s fantom. "V hotel Kempinski Adriatic sem odšla na njihovo povabilo. Jure je bil zelo vesel, da sem po dolgem času šla s prijateljico na razvajanje. To je super ženska, ki ji Jure zaupa. V kratkem pa naju itak čaka tudi skupni dopust. Morda bova šla celo spet v Kempinski, kjer je res lepo in se dobro počutim. Pripravite se, saj se bom sončila zgoraj brez! Morda javim celo datum," se je še ­nasmejala lepotička.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story