Nina Osenar: Spet pljuva po Sanji Grohar

Vir: Lea
10. 11. 2011

Večno rivalstvo med dvema pojočima misicama, Nino Osenar in Sanjo Grohar, očitno nikoli ne bo dobilo epiloga. Po številnih ‘obračunavanjih’ sta dekleti spet na bojni nogi, kar sta dokazali tudi na eni od nedavnih zabav. Tokrat se je prva na Sanjo spravila Nina!

Nina ne špara jezika

Pevka Sanja Grohar se je po vrnitvi iz Španije, kjer je s svojim Samijem odprla trgovino z oblačili in modnimi dodatki, spet odločila za konkretno spremembo frizure in z njo je na eni od zabav očitno šokirala tudi Nino Osenar. Playboyevo dekle leta, ki se je tudi sama odločila za drugačno frizuro, saj menda po novem nosi svoje naravne kodre, je očitno popila kozarček preveč, zaradi česar se ji je razvezal jezik, ki pa ga na zabavi ni šparala.

‘’Nina Osenar je bila zelo glasna, ko je skupaj s svojim prijateljem veselo udrihala po Sanji Grohar in se dobesedno norčevala iz njene frizure. Sicer pa je družba na sploh ‘šinfala’ Sanjo,’’ nam je zaupal eden od gostov za sosednjo mizo. ‘’Takšnih škodoželjnih besed od Nine nikoli ne bi pričakoval. Očitno le ni tako nedolžna, kot se pretvarja, da je. Jaz sem bil šokiran, da je tako zahrbtno pljuvala po Sanji,’’ je še povedal naš bralec.

Priporočamo