Nina Osenar je srečna v hokejistovem objemu

Nina trenutno s polno 
paro ustvarja novo 
oddajo, ki kmalu 
prihaja na TV 
Slovenija. (foto: Grega Gulin, osebni arhiv, Dejan Nikolič, Sašo Radej, Natalija Jelušič Babič) Grega Gulin, osebni arhiv, Dejan Nikolič, Sašo Radej, Natalija Jelušič Babič
Vir: Nova
14. 9. 2015

Postavna in vedno nasmejana televizijska voditeljica, ki trenutno še čaka na svojo novo vlogo na TV Slovenija, je trenutno v enem od lepših življenjskih obdobij. Še čisto na sveže je namreč zaljubljena v nekdanjega hokejista Dejana Kontreca, s katerim si že delita skupno streho.

Dejan je po ločitvi veljal za enega od bolj zaželenih ljubljanskih samcev.
Hiša, v kateri si zdaj življenje delita Nina in Dejan, stoji tik ob Koseškem bajerju, v elitni ljubljanski soseski modernih hiš s podzemnimi garažami.

Nina in Dejan, zdaj generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije, sta se spoznala prek skupne prijateljice. Kot nam je uspelo izvedeti tudi s hodnikov TV Slovenija, je ta skupna prijateljica nekoč Nino presenetila med snemanjem oddaje Ne se hecat, po snemanju pa je sledilo prvo srečanje, skupna pijača, kosilo in druženje, med katerim se jima je pridružil še Dejan Kontrec. Pozitivna energija med njima naj bi poskrbela še za nekaj nadaljnjih srečanj in hitro naj bi ugotovila, da si želita ta druženja nadaljevati in poglobiti. Nina je potrdila, da se je njuna zveza začela hitro in da sta presenetila tudi bližnje prijatelje: "Skupaj sva približno dva meseca. Takoj sva vedela, da bo med nama neka prav posebna vez! Res je zelo hitro in tako mojim kot njegovim prijateljem je to hecno. Saj tudi, če bi meni prijateljica povedala, da nekoga pozna mesec dni in se je že odločila za življenje z njim, bi ji rekla, da je to kar velik korak, in bi se mi zdelo kar malce noro. A sva se res tako totalno začutila in ujela."

Zanimivo pa je, da se je Nina vselila v hišo, v kateri je Dejan nekoč živel z zdaj že bivšo ženo, nekdanjo pevko Piko Božič. A to, da si je nekoč v tej isti luksuzni hiši ob Koseškem bajerju v Ljubljani Dejan delil življenje z bivšo ženo, Nine prav nič ne moti: "Če imaš nekoga rad, je vseeno, kje živiš, na to se ne oziram." Nina pa je tudi že spoznala Dejanova otroka in se z njima odlično razume: "Dejan je čudovit oče. Neskončno lepo je videti, kako v njuni bližini izžareva neko prav posebno toplino, milino, predanost, brezpogojno ljubezen."

■ NINA KEDER