Nina Osenar: Ujeta v Goranovem objemu

Vir: Story
6. 12. 2010

Da se voditeljica oddaje Big Brother slavnih Nina Osenar zelo dobro razume s svojimi komentatorji, je opazno že v sami oddaji. Naš fotograf pa je ljubko voditeljico in moški del komentatorjev ulovil na parkirišču ljubljanske restavracije Cubo, kjer so bili na kosilu.

Zanimivo je, da sta Gorana pospremila na cigareto tako Nina kot Ivo, saj so se očitno skupaj izvrstno zabavali, fotograf pa je ujel tudi objem med Nino in Goranom. Nino smo seveda takoj povprašali, ali je med njima z Goranom - glede na to, da sta trenutno oba samska - morda še kaj več kot le prijateljsko sodelovanje.

Nina nam je pojasnila, da bi se na kosilu morala dobiti vsa ekipa Big Brotherja. “Priti bi morala še urednika Karmen in Igor. Ker sta imela v zadnjem hipu sestanek, so želeli odpovedati, kar se mi je zdelo grdo, saj smo se za kosilo dogovarjali že dva tedna. Tako smo ostali samo jaz, Goran in Ivo. Ko je šel Goran na cigareto, je videl, da je zunaj paparac. Tako sva šla naslednjič nalašč z njim še midva z Ivom, dogovorili pa smo se tudi, da bomo za fotografa še posebej pozirali.”

Nova Story že v prodaji

Story