Nina Pušlar bo v dm City park prepevala o New Yorku

Nina Pušlar odhaja v New York (foto: Nina Medved - Mjedved) Nina Medved - Mjedved
14. 8. 2014 | Promocijsko sporočilo

V soboto, 23. avgusta 2014, nas bo simpatična Nina Pušlar v ljubljanskem trgovskem centru Citypark, popeljala v New York.

Pred poslovalnico dm bo namreč zapela uspešnico legendarnega Franka Sinatre New York, New York, obiskovalcem poslovalnice pa bo delala družbo med 10. in 14. uro. Na sobotnem dogajanju bodo obiskovalci lahko sodelovali v New York nagradni igri s kolesom sreče in se fotografirali – tudi s simpatično Nino Pušlar. Fotografije bodo po dogodku odnesli domov, Nina pa jim bo zaupala svoje načrte za potovanje in s svoje šoping navade. Dogodek je uvertura v zabaven in razgiban potep čez lužo, kamor se bo v novembru Nina z dm drogeriemarkt odpravila na sanjski šoping. S seboj bo odpeljala 80 predstavnic nežnejšega spola, med katerimi ste lahko tudi vi s prijateljicami.

dm in Nina Pušlar

Nina, ki prepriča tako z glasom, kot stasom, bo med 28. novembrom in 2. decembrom 2014 v New Yorku, v sanjskem šopingu v času največjih razprodaj v največjih nakupovalnih središčih. Vse tiste, ki se ji bodo pridružile pri pustolovščini v mestu, ki nikoli ne spi, čaka voden ogled praznično okrašenega mesta, večerja, druženje in nora zabava s prijateljicami. dm in Nina pa bosta poskrbela za dodatno zabavo in presenečenja.

Simpatična slovenska pevka je s pesmijo New York, New York nase opozorila že v letu 2005, z zmago v 2. sezoni Bitke talentov, v oddaji Spet doma. Tokrat pa bo s pesmijo pospremila potovanje, zanimivo dogodivščino, rezervirano samo za nežnejši spol. Vabljene, da se ji pridružite! Več na: www.dm-drogeriemarkt.si.