Nina Pušlar: Huda konkurenca ji daje dodaten zagon!

Vir: Lea
24. 2. 2011

Rdečelaso pevko z angelskim glasom Nino Pušlar le še nekaj dni loči do nastopa na letošnjem slovenskem izboru za pesem Evrovizije. Lepotička nam je zaupala, da ima za nastop že vse pripravljeno, izdelan pa ima tudi načrt za vse leto.

“Najprej je na vrsti uspešen nastop na Emi, sledila mu bo promocija skladbe Bilo lepo bi, potem pa moram omeniti svoje koncerte, ki, upam, jih bo letos še več kot lani, in upam še, da me bo na njih obiskalo čim več poslušalcev in se bomo skupaj vsakič znova imeli lepo,« nam je zaupala Nina.

Glede na to, da so pravila Eme letos spremenjena, se lepotička iz Ivančne Gorice tega že zelo veseli. “Koncept letošnje Eme mi je na splošno zelo všeč in verjamem, da se vsi zelo trudijo, da bo nekaj posebnega, na še višji ravni in da bo gledalcem še bolj všeč. Razlika med tem in lanskim festivalom je, da dajejo organizatorji, ekipa in izvajalci še več od sebe za dober rezultat in v takšnih pogojih je res dobro delati. Huda konkurenca pa me navdihuje in mi daje dodaten zagon. Sama rada odklopim dejstvo, da tekmujemo, in se prepustim uživanju v pesmih in dobri družbi, ki bo tudi tokrat z mano ves vikend,« je še dodala Nina, ki bo v nedeljo nastopila kot tretja.

Priporočamo