Nina Pušlar: Ne počiva na lovorikah

Vir: Story
6. 3. 2010

Mlada in uspešna pevka Nina Pušlar, ki je s svojim glasom in stasom osvojila drugo mesto na letošnji Emi, je potrdila sloves pevke, o kateri bomo še slišali. Nino smo ujeli med njenimi zadnjimi pripravami na nov album Slečeno srce, ki ga je izdala ta teden.

»Komaj čakam, da odpakiram prvega in ga poslušam od začetka do konca. To bo zagotovo res poseben občutek. Nekako podoživiš celotno sliko, od samega začetka, ko sem izbirala demo posnetke, do zdaj, ko je izdelek končan in je dobil končno podobo. Na albumu bo deset skladb, vključno s skladbama Slečeno srce in Dež, ki so ju poslušalci že lahko slišali,« pove Nina. Sicer pa nam je o letošnji Emi zaupala naslednje:

»Odločitev, da se udeležim Eme, sem sprejela, ko sem razmišljala o načrtih v tem letu. Skladba Dež je uvrščena na mojo drugo samostojno ploščo in udeležbo na Emi s to skladbo sem videla kot promocijo, ki se je časovno lepo zlila z načrti, da ploščo izdam kmalu za tem. Uspešna uvrstitev, predvsem pa 3.500 glasov gledalk in gledalcev, je dokaz, da so ljudje skladbo Dež zelo lepo sprejeli. Svoje načrte sem presegla in zato po Emi s polno paro nadaljujem aktivnosti, vezane predvsem na izid nove plošče.«

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story