Nina Pušlar se zna vzorcev preteklosti znebiti lažje kot drugi

Največ sreče v ljubezni bo našla, če je njena ljubljena oseba mlajša od nje, saj jo lahko vodi. Manjše izgube so vezane na poslovno življenje v poznejših letih.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
10. 10. 2015

Njeno Sonce je ob njenem rojstvu bilo v 9. hiši Škorpijona, kar pomeni, da je samozavestna in zelo privlačna. Ljubi dvige in padce, ki jih ji življenje ponuja, in pogosto krmari z velikim stilom in pozitivnostjo. Dobro se znajde v okoliščinah, ko gre za bolezen in smrt, na splošno ima veliko zaupanja. Vzorcev iz preteklosti se znebi veliko lažje kot drugi.

Sposobna se je izboljšati in lahkotno funkcionirati, le pripraviti se mora do tega. Na poslovnem področju je rojena pod srečno zvezdo. Vedno je opazna s svojimi rezultati, ki so boljši od rezultatov drugih. Znajde se v vsakih razmerah, delo ji ne pomeni težav, ampak veselje in pozitivno energijo. Na kožo ji je pisan vodilni položaj, saj se zna odlično prilagoditi skupini, po drugi strani pa je sposobna kljub dobrim odnosom obdržati avtoriteto in poslovne zadeve na višji ravni. Dober odnos s šefom, saj zna z njim ravnati bolje od drugih. Spušča se v detajle, ki ji večkrat vzamejo preveč dragocenega časa.

Korektna in poslovna

Z Marsom v ozvezdju Rib v 2. hiši je malce občutljiva, vendar zelo korektna. Na poslovnem področju potrebuje izzive, zato se mora izogibati enoličnim poklicem. Ne prenese majhnih zaprtih prostorov, pisarn in natlačenih delavnic. Služenje denarja zanjo ni kakšna posebna vrednota, služi zato, da ga lahko zapravi za potovanja ali študij. Ni pretirano ambiciozna, zanjo je pomembneje, da je zadovoljna in da jo delo veseli, pri čemer želi koristiti drugim. Krasi jo sposobnost, da zna na podlagi pičlih podatkov pravilno presoditi, zato je uspešna pri dinamičnih in odgovornih poslih. Pri vsakem delu pa mora krotiti svoj temperament ter razviti občutek za disciplino in red. Njeno pravilo je, da ljubezen nikoli ne sme pomeniti utesnjenosti, marveč svobodo. Za tradicionalna prepričanja se preprosto ne zmeni, saj ji pravila in vedno enake okoliščine ne ustrezajo. Ljubi igro, izziv in okus zmage.

Premišljena, vendar zelo stabilna

Njena Luna, ki je v 4. hiši Bika, je trdna in stabilna. Zdravje in osebno počutje ima večkrat v nihajočem stanju. Varovati se mora stresa, povezanega z delom, saj se hitro izčrpa, še zlasti če je njeno delo psihične narave. Osredotočena je na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah nerada poskuša ustvarjati red. Nase ni posebno osredotočena, bolj jo zanima, kako bo ustregla drugim. Ima naraven dar za delovanje na področju zdravljenja. Je precej zadržana in premišljena, ljudje mislijo, da je sramežljiva, ona pa se ne želi pretirano izpostavljati. Njena čustva so vidna tudi na zunaj, saj jih zelo težko skrije. Pri delovnih nalogah je premišljena in natančna. Ne prenese zanemarjenosti. Upira se vsaki avtoriteti, zato je zanjo najprimernejše vodilno delovno mesto. Želi imeti mir pri svojem delu, hrup jo vznemirja. Misli, da ima vedno prav, kar lahko vodi do občasnih konfliktov. Uživa v spremembah, ki ji prinašajo dinamičnost in svežino. Ima potencial, da se vživi v zgodbe drugih in jim svetuje.

Odlična komunikacija

Jupiter v ozvezdju Rib v 3. hiši ji podarja nežnost. Sposobna je hitre komunikacije. Zanima jo vse, iz dneva v dan se njene želje spreminjajo. Včasih nekaj reče, pa potem ne izpelje do konca. Težave se kažejo pri dojemanju težje snovi, kar jo lahko izčrpa, saj se težko popolnoma skoncentrira. Odlikuje jo izjemen um, ki je nenehno zaposlen z velikimi idejami, načrti in cilji za prihodnost. Velike težave se lahko pojavijo pri nalogah, ki zahtevajo hitro dokončanje. Prepričana je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi jo dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem odreče. Iz posameznih koščkov sestavlja celotno sliko, primanjkuje ji le nekaj vztrajnosti. Je rojen filozof, drugim je sposobna predstaviti zamisli, ki se zdijo težko dojemljive. Je tudi zelo dober svetovalec. Zaradi svoje bogate domišljije doživlja tudi domišljijski svet kot del resničnega sveta. Ima tudi odlično intuicijo, ki jo večkrat reši na ljubezenskem področju.

Priporočamo