Nina Pušlar se pripravlja na novo avanturo

Nina Pušlar se pripravlja na novo avanturo (foto: dm drogeriemarkt) dm drogeriemarkt
26. 8. 2014 | Promocijsko sporočilo

Mesto, ki nikoli ne spi, bo konec meseca novembra zaživelo v posebnem vzdušju. Skupaj z 80-timi damami ga bo namreč obiskala simpatična pevka Nina Pušlar, ki se med 28. novembrom in 2. decembrom v New York odpravlja na sanjski šoping.

Štiri predstavnice nežnejšega spola se ji z malo sreče v Velikem jabolku lahko pridružijo brezplačno, saj še vedno poteka dm nagradna igra »Sanjski šoping v New Yorku za štiri osebe«, ki se zaključi 8. septembra 2014. Kupon za sodelovanje v nagradni igri si lahko natisnejo na terminalu v prodajalni dm, zraven pa prejmejo tudi 50% popust na izbran izdelek. drogeriemarkt bo na podlagi oddanega kupona v prodajalnah dm izžrebanko in njene tri prijateljice odpeljal čez lužo, kjer bodo skupaj z Nino osvajale ulice sanjskega New Yorka. Vse o nagradni igri si lahko preberete na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

Uvertura v avanturo

Nina je na avanturo že pripravljena, minulo soboto, 23. avgusta, pa je pred poslovalnico dm v Cityparku Ljubljana ogrela tudi obiskovalce nakupovalnega središča. V deževnem dopoldnevu je razveselila s pesmijo Pozdrav z ljubeznijo, ki ji je sledil komad Svet je tvoj, svoj odhod čez lužo pa je najavila z uspešnico legendarnega Franka Sinatre »New York, New York«. Nina je s svojo dobro voljo in pozitivno energijo navdušila vse generacije, v New York pa se odpravlja prvič in pravi, da že komaj čaka. Zelo je vesela, da so jo dm-ove zveste stranke izglasovale preko aplikacije na dm FB strani in povabile, da se jim pridruži v New Yorku, saj je lepo, ko ženske držijo skupaj: »V New York bom odšla v zelo dobri družbi 80-tih dam in mislim, da bo enkratno. Z današnjim druženjem smo otvorili novembrsko potovanje, ki bo nepozabno in polno lepih spominov«.

V New Yorku tudi v moški družbi

Nina, ki ob odlični pevski karieri zaključuje tudi študij podjetništva, na sobotnem dogodku ni poskrbela le za super vzdušje, temveč je pripravila tudi presenečenje. V New York je povabila radijca Miho Deželaka, ki je na sobotnem dogodku povezoval program in bo kot nalašč primeren za spremstvo 80-ih dam: »Dame bom zabaval in ker sem močan, jim bom lahko po nakupovalnih centrih brez težave nosil vrečke. Če bo treba, bom šel pred odhodom tudi v fitness«, se je pošalil priljubljeni radijec. Miha je bil z dm-om v New Yorku že na prvem tovrstnem izletu, ki se je odvil lansko leto, zato bo odličen vodič. Obljublja, da bo skrbel tudi za Nino: »Veselim se potovanja, za Nino pa bom skrbel v rokavičkah«. Glede na to, da so pri Deželakovih doma kar tri dekleta, bo 80 dam zanj mala malica: »Zdi se mi, da bom krasno obvladal 80 dam – z očetovskim pristopom, saj imam doma 2 hčerki«.

Nina in Miha sta torej v nizkem štartu, v New Yorku pa bosta poskrbela za odlično vzdušje in nepozabno doživetje. Vabljene, da se jima pridružite! Več o sanjskem šopingu na: www.dm-drogeriemarkt.si.

Priporočamo