Nina Pušlar: Staranje me ne skrbi

Nina Pušlar: Staranje me ne skrbi (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
12. 1. 2018

Lepa Nina Pušlar je te dni izdala novo pesem z naslovom Lepa si, ki jo posveča vsem ženskam. Ob tem pa posnela tudi videospot, kjer vidimo ženske vseh starosti in statusov. "Posvečam jo vsem nam, drage dame, ker smo lepe točno takšne, kot smo, unikatne vsaka po svoje in ta je samo za nas!" je povedala Nina, ki je na to pesem izredno ponosna.

Nina Pušlar, ki je postala ena boljših in bolj priljubljenih pevk pri nas, je presenetila z novo pesmijo, ki jo je naslovila Lepa si. Minilo je namreč že pol leta od njenega zadnjega singla in Nina ni napovedala nobene nove pesmi. "Lepa si je pesem, ki naslavlja ženske. Žensko lepoto, moč in energijo. Ne samo tiste, ki je vidna od zunaj, ampak predvsem tisto od znotraj. Že dolgo sem želela ustvariti pesem, ki bi jo posvetila ženskam, in Lepa si je od zdaj samo naša," se zasmeji Nina in doda: "Vesela sem tako pozitivnih odzivov."

Videospot z običajnimi ženskami

Znano je, da Nino oblači modna oblikovalka in njena prijateljica Nina Šušnjara in prav pogovor z njo je prinesel idejo, da bi Nina posnela videospot o drugačnosti in o ženskah, ki smo vse tako različne in posebne na več načinov – tako fizične posebnosti kot zgodbe, ki jih nosimo v sebi in ne nazadnje tudi videz, ki nam je pač dan. Tako se je Nina odločila poiskati soigralke za videospot prek spletnih družbenih omrežij in odziv je bil odličen. Posneli so videospot, ki dosega uspehe in nabira oglede na kanalu YouTube, kjer se kliki kar množijo in so že presegli magično mejo 100 tisoč ogledov.

Staranje me ne skrbi

Srečna in zadovoljna sem, da sem ženska!

Ko Nino vprašam, ali zadovoljna, da je ženska, odgovori: "Srečna in zadovoljna. Ne menjam!" Pa staranje, skrb večine žensk? "Staranje je pozitivna lastnost, ki ti v življenju prinese modrost, izkušnje in vsakič večjo cifro. Sicer pa bi se morali zaradi te cifre počutiti čedalje bolje, in ne slabše, mar ne?" nagajivo odgovori Nina, ki je res lepa ženska.

Zanjo je lepota nekaj posebnega: "Lepa je vsaka ženska, ki svojo notranjo lepoto izžareva navzven. To izžarevanje seveda ni enoznačno in ne pomeni samo ene vrste zunanje lepote, ampak predvsem energijo, ki jo na ženski začutiš, in seveda toplino, ki jo oddaja." Pa tudi Nina kdaj čuti pritisk, da ni dovolj lepa, dobra ... kot se zgodi večini žensk? "Pritisk je seveda stvar družbe, okolice, medijev in nerealnih pričakovanj. Mislim, da vsaka od nas kdaj pa kdaj povsem neupravičeno občuti določen pritisk, in tudi to je eden izmed razlogov, da sem se odločila ustvariti pesem Lepa si."

Nina pravi, da urejanju svoje zunanjosti ne posveča preveč časa: "Posvetim toliko časa, kot je to potrebno za zdravje, dobro počutje in urejenost." Ko jo nagajivo vprašam, ali bi se toliko posvečala svoji zunanjosti tudi, če ne bi bila pop princesa, me pogleda in reče: "Pop princesa, kaj je že to?" in bruhne v glasen smeh.

Besedilo: Eva Jandl // Foto: Matjaž Kosmač, Goran Antley