V živo ob 19h: Nina Pušlar poje za svoje spletne poslušalce

V živo ob 19h: Nina Pušlar poje za svoje spletne poslušalce (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Govori.se
20. 11. 2012

Danes ob 19. uri si lahko na Govori.se v živo ogledate zadnjo vajo priljubljene pevke Nine Pušlar pred njenim koncertom, ki bo 24. novembra na OŠ Stična v Ivančni Gorici.

Vaja bo interaktivna, saj bo pevka zapela tiste skladbe, ki si jih bodo zaželeli vsi, ki jo bodo spremljali prek posnetkov v živo.

Minulo leto je Nina svoje načrte ovekovečila z albumom Med vrsticami in samostojnim koncertom, ki ga je pripravila 10. decembra 2011 v športni dvorani OŠ Stična. Bil je njen prvi in zato nepozaben.

Od letos bo lahko rekla, da gre za nekaj tradicionalnega, kajti napovedala je, da bo zgodbo ponavljala vsako leto. Letos je spremenila kar nekaj stvari: premaknila ga je v november in se tako izognila decembrskemu navalu dogodkov, odhodov na smučanja in skupinskim žurom, pripeljala bo več gostov in nihče od njih ni posebno presenečenje. Zakaj? Vse je razkrila takoj!

Z Nino bodo 24. novembra Petar Grašo, Zlatko, Stiški kvartet in OPZ Stična. O vsakem ima Nina nekaj za povedati: "Na vse svoje goste sem neverjetno ponosna in vsak je zgodba zase. S Petrom sva bila večkrat skupaj na odru, ko pa sva si oder delila aprila v Murski Soboti, sem mu na hitro povedala nekaj lepih stvari o Ivančni, samostojnem koncertu in želji, da bi bil zraven. Njegov odziv? Takoj je bil za, dodal je, da bo to njegov edini jesenski koncert v Sloveniji in da potem leti na turnejo v Avstralijo. Super."

"Z Zlatkom sem pred nekaj leti posnela odličen komad V iskanju sreče, ki ima na YouTubu skoraj 400 tisoč ogledov. Prehitel je vse moje komade!! Po več kot dveh letih ga bova skupaj zapela, tokrat na mojem koncertu. Vedno sem bila jaz njegova gostja ... Moje stiške fante zdaj že vsi poznajo in septembrski nastop na Popevki je bil preprosto tako super, kot je komad Kdo še verjame, ki se zelo lepo predvaja po radijskih postajah. Otroški pevski zbor iz Štične so neverjetno pozitivni in simpatični šolarčki. Eno samo veselje," dodaja.

Priporočamo