Nina Pušlar - z dm drogerie marktom na sanjskem šopingu v New Yorku

Nina se je pri nakupovanju v New Yorku zelo zabavala. (foto: dm drogeriemarkt) dm drogeriemarkt
4. 12. 2014

Letošnji praznični šoping je bil za Nino Pušlar in 74 dam, ki so se ji pridružile dm potovanju, nekaj posebnega. Med 28. novembrom in 1. decembrom so bile namreč na sanjskem dm šopingu v New Yorku. Simpatična pevka se je prepustila vzdušju velemesta in je navdušena nad izkušnjo: »To je moj prvi obisk New Yorka in vse je bilo videti zelo zanimivo. Sem pa že prvi večer uživala na odličnem jazz koncertu. Zadnji dan sem izkoristila za sprehod po ulicah New Yorka, naslednjič pa bom zagotovo obiskala tudi Broadway in opero.«

Nina Pušlar z dm koncertom v New Yorku

Popotnicam se je čez lužo pridružil tudi radijec Miha Deželak, ki je dame zabaval, jih popeljal po šoping centrih, jim pomagal z nasveti pri nakupovanju, prijazno pridržal vrata ter nosil vrečke. Skupaj so si ogledalitudi številne znamenitosti, Nina pa je New York zajemala z veliko žlico. V Centralnem parku je zapela skupaj z uličnim glasbenikom, po sobotni večerji pa je damam priredila tudi koncert. V črni oblekici z bleščicami je zapela številne pesmi, predvsem pa je očarala s skladbo Empire State of Mind, ki jo v originalni izvedbi prepeva Alicia Keys. Dame so med potepom po mestu že prvi večer srečale tudi igralca Ethana Hawke-a.

Nina Pušlar z darili za svoje najbližje

Dame so ugotovile, da se šoping čez lužo se res splača, saj so predvsem ameriške blagovne znamke bistveno cenejše, kot v Evropi. Nina Pušlar je nakupila predvsem veliko stvari za svoje domače in člane glasbene skupine, vzela pa si je tudi čas zase. Domov je prinesla kar nekaj kosov oblačil za prihajajoče decembrske koncerte, dve torbici in ročno uro. Sicer pa so popotnice obiskale številna nakupovalna središča in butike, najbolj pa so bile navdušene nad nakupi v trgovinah Levi's, Converse, Banana republic in Ugg. Več na: www.dm-drogeriemarkt.si.

Priporočamo