Nina Pušlar: Za spot organizirala avdicijo

Vir: Lea
14. 3. 2012

Priljubljena pevka z angelskim glasom Nina Pušlar je po odličnem odzivu na novi singel Tik tak tok pred dnevi posnela še videospot.

Tokrat se je Nina odločila, da prek Facebook profila najde punce, ki bodo v videu igrale njene prijateljice. “Odziv na kasting je bil odličen, z izbranimi dekleti pa sem se odlično ujela, kot da bi se že dolgo poznale,” je povedala Nina, ki je videospot pod režijsko taktirko Predraga Rajčiča - Perice snemala dva dni, na dveh lokacijah.

“Najprej smo posneli kadre v celjskem Cafe Republic, kjer smo imeli koncert, nato pa smo z dekleti z avdicije posneli še kadre v ljubljanskem stanovanju, kjer se ‘rihtamo’ za zabavo,” še doda Nina, ki je na snemanju tudi sama vskočila kot frizerka. “Ker spot govori o tem, kako se pripravljamo na žur, smo tokrat same poskrbele za make-up in frizure, zato sem se tudi sama preizkusila v oblikovanju pričesk,” je še v smehu dodala rdečelaska, ki se že veseli, da bo zabaven in žurerski spot za njej zelo ljubo pesem Tik tak tok končan.