Nina Šušnjara in Anže Zalar: Ljubezni je konec

Nina Šušnjara in Anže Zalar: Ljubezni je konec (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
6. 3. 2017

Razšel se je eden naših najljubših estradnih parov. Anže Zalar in Nina Šušnjara sta delovala kot sanjska ekipa, tandem, ki mu je uspelo z majhnimi medsebojnimi pozornostmi in ljubečimi fotografijami na socialnih omrežjih omrežiti tudi nas.

Njuna zgodba se je začela pred dobrimi šestimi leti, ko sta se pobliže spoznala na Emi. Nina je na takratnem predizboru za pesem Evrovizije oblačila Nino Pušlar, medtem ko je Anže to leto s skupino Maestro plesal na istem odru. Nina je pozneje začela skrbeti tudi za stilsko podobo priljubljene plesne skupine in tako se je razplamtela tudi njuna ljubezen.

Kot je leta 2011 pela Nina Pušlar, "bilo lepo bi, da temu ni tako," a ljubezen in prijateljstvo v nekaterih primerih izzveni. Takšen občutek smo namreč dobili, ko smo dobili izjavo uspešne modne oblikovalke Nine Šušnjara, ki je tudi nam povedala, da "v življenju včasih pride do trenutka, ko določene situacije in ljudi enostavno prerastemo. Več besed pa ne bi izgubljala in komentirala," je povedala in s tem potrdila, da je njun razhod kar dobro prenesla. Tako kot sta dolgo skrivala zaljubljenost, sta dolgo skrivala tudi dejstvo, da sta se razšla, saj smo na družabnih omrežjih njuno skupno fotografijo nazadnje zasledili decembra lani, ko sta bila na skupnem oddihu na Dunaju. Takrat sta delovala še do ušes zaljubljena, oba oblečena v ujemajoči se pulover Puma in okrašena z nasmehom na ustih. Nemudoma po skoku v novo leto se je Nina s prijateljico in stranko Nino Pušlar odpravila na luksuzno potovanje v Maroko, kamor je gotovo že odšla celit rane.

Da je njuna ljubezen usahnila, še ne bi bilo tako šokantno, če ne bi pred dobrimi štirimi meseci (takrat še do ušes zaljubljena) golobčka pakirala kovčke in se selila v novo, večje stanovanje. Takrat sta se poslavljala od prvega skupnega gnezdeca, da bi začela na novo, v večjem stanovanju nedaleč stran od prvega, ki sta si ga delila skoraj pet let. Ob simpatični fotografiji je Nina takrat pripisala, da se od stanovanja, ki jima je dalo prvi poljub in vse, kar je sledilo, stežka poslavljata, a da se veselita novega začetka. Takrat smo pomislili, da sta se morda odločila za povečanje družine ali pa, da bodo v kratkem zvonili zvonovi, a smo se ušteli. Kot kaže, pa Nini ni hudega, saj se je nedavno odpravila še na krajši dopust s prijateljico v Portorož in se prepustila užitkom Hotelov LifeClass.

Celjenje ran v Portorožu

Nini v Portorožu ni bilo hudega: dan je začela s pogledom na miren portoroški zaliv iz sobe v Mind Hotelu Slovenija, ga nadaljevala z mediteranskim zajtrkom in se po dodatno energijo odpravila na sprehod pod toplim soncem. Da po vsem tem stresu, obilici dela in še razhodu s fantom ohranja svojo kreativnost, potrebuje tudi veliko miru. Za sprostitev si je tako privoščila indijansko masažo v centru Shakti – Ayurveda in tajsko masažo v centru Wai Thai. Uživala je tudi v restavraciji Istrian Tapas, kjer je bila povsem navdušena nad kuhinjo Marka Gorele. Spomladansko prebujanje duha pa je zaključila s sproščanjem v novih bazenih z ogrevano morsko vodo in v savnah Sea SPA. Sicer pa Hoteli LifeClass Portorož marca pripravljajo mesec žensk, prav posebne ugodnosti in izbrane tretmaje samo za nežnejši spol. Ne dvomimo, da si bo podobne počitnice omislila še katera predstavnica nežnejšega spola, razočarana ali ne razočarana v ljubezni.

Manja Stevič

Priporočamo