Nina Šušnjara od presenečenja zajokala

Nina Šušnjara  (foto: Matic Kremžar) Matic Kremžar
Vir: Story
2. 5. 2014

Ko se je modna oblikovalka Nina Šušnjara dva dni pred 30. rojstnim dnevom vrnila iz New Yorka, se ji niti sanjalo ni, kaj jo čaka. Številni prijatelji in družina so ji namreč pripravili pravo zabavo presenečenja.

Nina se je s potovanja vrnila dva dni pred dnevom, ko je dopolnila okroglih 30 let.

"Ta večer sva šla z Anžetom na pijačo v mesto, zaradi velikonočnih praznikov pa nisem pričakovala, da bova imela družbo, tako da sva večer v centru preživela sama," je povedala Nina, ki je naslednji dan preživela na domačem kavču ... vse dokler je ni poklical fant Anže, da ima eno uro časa, da se uredi za romantično večerjo, in to tako, kot sta jo doživela v New Yorku.

"Ko me je prišel iskat, je peljal proti centru, nato pa mi je kar naenkrat ponudil črn trak, da naj si ga zavežem okrog oči ..." še pove Nina, ki jo je tisti trenutek v enem od ljubljanskih lokalov že čakalo ogromno ljudi, da jo presenetijo.

"Stopila sva v prostor in naredila nekaj korakov proti najini mizi, kjer naj bi večerjala. Takrat sem lahko snela prevezo in ... šok: 'PRESENEČENJEEEE!' Bila sem ganjena in navdušena," je priznala Nina, ki je bila najprej v šoku, nato je od sreče zajokala, potem pa se je zabava s polno paro začela.

Ob hrani, pijači, dobri glasbi, dobri družbi in rojstnodnevni torti se je praznovanje seveda zavleklo proti jutru, a vsem je bilo pomembno, da je presenečenje uspelo.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE s praznovanja vas čakajo v aktualni številki revije Story!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 19/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 19/2014

Story Story 19/2014, od 29. 04. 2014