Nina Wabra: Skupaj sta močnejša

Nina Wabra in Gal Jakič (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
19. 11. 2011

Novinarka in voditeljica Nina Wabra, ki je leta 2010 doživela hudo prometno nesrečo, po kateri je postala tetraplegik, je srečno zaljubljena v paraolimpijca Gala Jakiča. Čeprav sta imela oba na začetku dvome o zvezi, sta kmalu ugotovila, da sta skupaj še močnejša.

Z Nino sva nazadnje resneje klepetali o njeni nesreči in življenju po njej pred devetimi meseci, ko je bila ravno na rehabilitaciji v Laškem. Od takrat se je marsikaj spremenilo. Kot si je želela, se je veliko bolj osamosvojila, dobila je službo, začela je plesati in zaljubila se je.

‘’Vsi cilji, ki sem si jih zastavila, so prišli veliko prej, kot sem pričakovala, kar me je zelo presenetilo,’’ pravi Nina. Že takrat je v intervjuju rekla, da ko se bo nekoč znova podala v zvezo, da bo tokrat razmerje bolj poglobljeno, kot so bila vsa do takrat. In res je bilo tako. ‘’Mislim, da so bili pri nama že od začetka temelji popolnoma drugačni. Vse je malo bolj premišljeno, vsaj kar se mene tiče. Tiste resnično pomembne strani opaziš že na začetku. Pri nama se zaradi okoliščin začne z druge strani kot ponavadi. Ponavadi se razmerja začnejo s površine in se potem postopoma ugotavlja, kaj je spodaj, pri nama pa se je začelo obratno. Čeprav mi je bil Gal že na prvi pogled zelo všeč,’’ iskreno razlaga.

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri