Nini PREKIPELO! Naši novinarki razkrila VSE o "GROBEM" odnosu, ki ga Domen ni želel sprejeti

3. 4. 2022
Deli
Nini PREKIPELO! Naši novinarki razkrila VSE o "GROBEM" odnosu, ki ga Domen ni želel sprejeti (foto: Planet TV)
Planet TV

Zdi se, da se Nina in Domen ves čas vrtita le okrog njunega spolnega življenja in Nininih fantazij. No, to se je v resnici dogajalo (in kaj si je Nina v resnici želela). 

Tudi vi redno spremljate šov Poroka na prvi pogled? Roko gor! Ampak, ali je tudi vas zmotilo, da je pri prikazovanju napredka Nine in Domna večinoma v ospredju le njuno spolno življenje?

Nato smo zasledile še Instagram story, v katerem je Nina sarkastično dejala, da sta se pogovarjala tudi o čem drugem, vendarle gre za šov, kajne? In to je gledano! Odločile smo se, da Nino pokličemo in jo povprašamo o njenem mnenju.

Tako torej - v ospredju njune zveze je spolnost. Res nas je zanimalo, kakšen grob spolni odnos si želi Nina in ali so njene izjave sploh izpadle prav?

Takole je odgovorila:

"Ne, definitivno ni izpadlo tako kot je bilo mišljeno ... Niti ni res, da imam željo po nekem brezčutnem nabijanju in izživljanju nad menoj. Ko nekdo omeni grobi seks ali pa podrejene, marsikdo najprej pomisli na najslabše možno, na načrtno poškodovanje podrejene osebe, na poniževanje, na izživljanje travm in podobno, a sam spekter BDSM je izjemno širok in pod njega se zapisuje ogromno različnih praks in fetišov, ki se vedno izvajajo pod konsenzom vseh vključenih. Sama v detajle, kaj točno mi je všeč ali ni, res ne bi šla, bi pa rada javnost pomirila, da ni tako vulgarno in grozno kot marsikdo misli, no vsaj za mene ni, saj za nekatere je že bolj močan prijem za vrat ali pa kakšen udarec po riti nekaj povsem nezaslišanega. V partnerskem odnosu je zato izredno pomembno, da se poslušamo in da nikakor ne obsojamo, če se izkaže, da ima partner drugačne želje kot mi."

Dodala je še: "Naša družba je žal še vedno preveč zadrta in polna predsodkov do ljudi, ki si upamo odkrito spregovoriti o spolnosti, tako me je nekaj gledalcem označilo za lahko, za nezrelo, celo za neizobraženo in neumno, ker sem javno povedala, da imam pač rada vse v povezavi s spolnostjo. Bodimo iskreni, kdo pa je nima rad?"

Kako pa se ob vsem tem počuti Nina?

Takole je odgovorila:

"Vsi, ki me poznajo zasebno, vedo, da sem do vseh tem zelo direktna in odprta in ena tema, o kateri nimam težav govoriti, je tudi spolnost. Vse, kar se je odvijalo v eksperimentu, vsa čustva, vsi pogovoril, prepiri, dobri in malo manj dobri trenutki, so bili resnični in pristni. Vedno sem bila to, kar sem in vedno sem tudi pokazala svoja prava čustva in občutja. V eksperimentu smo bili dva meseca in v teh dveh mesecih se je dogajalo marsikaj, zaradi takšnih in drugačnih razlogov, predvsem časovne omejitve, se gledalcem ne more prikazati vsega. Pri vsakem paru neka tematika izstopa in to se tudi največ kaže, pri nama je to najina odkritost in direktnost, predvsem do spolnosti."

Na hitro nam je še zaupala, kako sicer dojema seks in z njo se ne bi mogle bolj strinjati! Preberite, kaj je povedala!

"Seks in vse v povezavi z njim, odkrivanje meja, preskušanje različnih praks, spoznavanje lastnega in partnerjeva telesa dojemam kot nekaj čutnega, vznemirljivega in predvsem lepega. Seks za mene ni tabu, zato mi tudi ni problem govoriti o njem, se pa zavedam, da marsikomu je, predvsem ženskam. Izredno me žalosti, da ženske ne upajo povedati kaj jim paše in še manj kaj si želijo, saj nas družba, predvsem druge ženske, napadajo in obsojajo, da smo zato ker govorimo o spolnosti vulgarne, lahke in nezrele. Zakaj ne bi vsi bili to kar smo in uživali v življenju brez sprenevedanja in pretvarjanja? Zavedam se, da bo moja izjava zvenela res utopična, ampak si res želim, da se bi kot družba končno premaknili par korakov naprej in se prenehali obsojati glede na naše spolne preference in želje."

Fotografije: Osebni arhiv, Planet TV

Preberite več na Cosmopolitan.si