Nino: Nov singel Zadnje upanje

Nino: Nov singel Zadnje upanje (foto: Tilyen Mucik) Tilyen Mucik
Vir: Govori.se
5. 2. 2013

Nino je mlad glasbenik - pevec, pianist, glasbeni avtor, producent in bodoči profesor glasbe, ki je znan predvsem po svojih lahkotnih plesnih pop pesmih: Ti in jaz, Mi amor, S tabo je lepo, Padajo poljubi. Tokrat pa se predstavlja v povsem drugačni, bolj odrasli in zreli podobi, z novim radijskim singlom in svojim 4. videospotom za pop-rok balado Zadnje upanje.

Singel opisuje življenjsko zgodbo razočaranja, žalosti, bolečine, a vseeno nosi pozitivno sporočilo. Nino je pesem napisal že pred leti, a je v predalu čakala na svoj trenutek:

»Ko ti usoda nenadoma vzame osebo, ki je bila vedno del tvojega življenja, je lahko zelo težko. V težkih življenjskih okoliščinah tolažbo vedno najdem v glasbi in prav pesem Zadnje upanje, ki je nastala zaradi ene izmed mojih najtežjih preizkušenj, je moja najbolj osebna pesem.«

Za aranžma in kitare je poskrbel producent Franci Zabukovec, za mastering pa Damjan Pančur – PANCHO Production.

Režiser, scenarist in producent videospota Marko Maag je zgodbo pesmi prenesel še v video podobo. Glavni vlogi sta odigrala Ema Jagodič in tekmovalec resničnostnega šova Paradise Hotel Tilen Kos, v videospotu pa se pojavi še nekaj statistov. Snemanje je trajalo dobrih 16 ur, potekalo pa je kar na treh lokacijah: v Grosuplju, na dvorcu Bokalce v Ljubljani in v Hotelu Actum v Kranju.

Priporočamo