Nino Ošlak: Čeprav res obožujem poletje, mi je všeč tudi sneg

Nino Ošlak: Čeprav res obožujem poletje, mi je všeč tudi sneg (foto: Osebni album) Osebni album
16. 12. 2019

Za vsestransko nadarjenega glasbenega umetnika Nina Ošlaka je znano, da še kako obožuje poletje, zato se tudi vedno znova in znova rad vrača na tiste destinacije, kjer je sonca v izobilju.

A ker je trenutno zima in je sonca vsaj v večjih mestih malo manj, smo Nina Ošlaka vprašali, kako blizu so mu zimske temperature in seveda sneg, ki nas je prvič obožal nekaj dni nazaj. "Čeprav res obožujem poletje, mi je všeč tudi drug ekstrem - sneg. V mestu mi sicer ni najbolj všeč, mi je pa zelo všeč na smučiščih, sploh če je veliko naravnega snega. Spominjam se, kot otrok, da je enrkat zapadlo res veliko snega. Takrat smo se s prijatelji vsak dan po šoli veselo sankali na bližnjem hribu. Zgradili smo tudi ogromen iglu in se igrali bojne igre, kepali ... O, ja lepi spomini," je vse skupaj odgovoril Nino Ošlak, ki je še dodal, da ima danes za snežne vragolije malo manj ćasa, sploh decembra, ko imajo vsi glasbeniki precej nastopov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri