Nino Ošlak: Glede novoletnega okraševanja sem pravi lenuh

Nino Ošlak: Glede novoletnega okraševanja sem pravi lenuh (foto: Osebni album) Osebni album
9. 12. 2019

Čeprav je Nino Ošlak izjemno aktiven v glasbi, pa je glede okraševanje malce drugače, saj je, kot pravi glasbenik, pravi lenuh, saj ne postavi niti smrekice.

Nino, je res se govori glede novoletnega okraševanja pri vas doma? "Joj, na tem področju sem pa pravi lenuh. Pri starših je vedno že okrašeno, ko pridem med prazniki na obisk, za to zadnja leta poskrbi moja najstniška sestra Kaja. Včasih sva z njo poskrbela za vso dekoracijo in okrasje. No, ona je bila šefica pri teh stvareh, jaz sem samo ubogal. (smeh) Vsaj enkrat na leto sem jo res ubogal, tako, zares. Pri meni doma pa zadnja leta pravzaprav nič ne okrašujem. December je tako pester, precej je nastopov in vsega dogajanja v glasbi, da sploh ne najdem časa za to. Decembra domov hodim samo spat, saj me praktično cel mesec skoraj nič ni doma. No, pa tudi vse okrasje je povsod okoli nas, v trgovskih centrih, mestnih središčih ... tako, da doma nič ne pogrešam. Še smrekice ne postavljam," je na koncu priznal Nino Ošlak.

In ker smo ravno mimo Miklavža, smo izkoristili priložnost in Nina vprašali, kako blizu pa mu je ta prvi dobri mož? "Miklavža sem se kot otrok zelo vesel, pa čeprav je bila pri nas navada, da je prinesel nekaj manjšega - predvsem sladkega. Sem bil že takrat zelo sladkosned. Vsako leto sem mu nastavil tudi piškote in mleko. Je bilo pa zabavno to, da je imel vedno zelo rad ravno tiste piškote, ki so bili sicer tudi najljubši od moje mami," je še odgovoril v smehu.

Priporočamo