Nino Ošlak na potovanjih združi prijetno s koristnim

Nino Ošlak na potovanjih združi prijetno s koristnim (foto: Luka Blatnik) Luka Blatnik
28. 2. 2020

Glasbenik Nino Ošlak, ki je med drugim znan tudi po tem, da rad potuje in odkriva različne destinacije, se je pred kratkim odločil, da bo svojo zadnjo uspešnico oplemenitil še z videozgodbo, ki pa jo tokrat ni posnel doma.

"Z ekipo Maag visuals sodelujemo že vrsto let in na to sem res ponosen. Pomembno je, da se ekipa in izvajalec na snemanju počutijo dobro, sproščeno, ker so potem lahko izdelki uspešni in kvalitetni. Brez dobrih video izdelkov pa danes tako ali tako v glasbi ne gre. Budimpešta sicer ni bila prvotna ideja, a sem jo predlagal skozi kreativno pripravo na snemanje videospota. Na koncu smo večino časa v Budimpešti intenzivno snemali, a vseeno smo našli tudi nekaj časa za oddih. Smo združili prijetno s koristnim," nam je v smehu zaupal Nino Ošlak, ki je tokrat z ekipo režiserja Marka Maaga videospot posnel izven meja naše Slovenije, natančneje v Budimpešti. V videospotu poleg glasbenika nastopi tudi plesalka Tina iz Studia M-Dance Velenje.

In ko za zaključek nadarjenega glasbenika še vprašamo, kam jo bo naslednjič popihal, nam je le skrivnostno in v smehu odgovoril: "Pustite se presenetiti ..."

Priporočamo