Nino Ošlak ne zna opisati veselja, ki ga čaka v naslednjih dneh

Nino Ošlak ne zna opisati veselja, ki ga čaka v naslednjih dneh (foto: Uroš Abram) Uroš Abram
17. 1. 2020

Čeprav je nadarjeni glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak v začetku lanskega oktobra predstavil svoj novi album Nekaj je na tebi, kot kaže, ne počiva na lovorikah, ampak pridno ustvarja naprej.

"Ne znam opisat veselja, sploh ker bo kaj kmalu zunaj čisto novi hitič in mega videospot, ki smo ga posneli že par mesecev nazaj v Budimpešti," je na kratko namignil Nino Ošlak ... kaj več pa zaenkrat ni želel razkriti, saj želi, da tudi v glasbi ostane nekaj prostora za kakšno prijetno presenečenje. Taknih presenečenj je bilo kar nekaj ob predstavitvi zadnjega albuma, v katerega je glabenik vložil kar precej truda.

Sicer pa Nino o svojem zasebnem življenju ne govori preveč rad in pogosto, a vseeno priznava, da je na družbenih omrežjih, kjer ima lepo število sledilcev, kar nekaj njegovih privatnih zgodb in utrinkov, tako je dovolj odprt za javnost in oboževalce. Morda je, kot priznava, včasih malo samotarski tip človeka, predvsem zaradi vsega dogajanja v glasbi, kjer je vedno obkrožen z ljudmi, takrat pa ko je sam, pa si nabere novih moči in se odpočije od vsega 'cirkusa'.

Priporočamo