Nino vsako jutro doživi hladen tuš

Nino vsako jutro doživi hladen tuš (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
22. 1. 2020

Strokovnjaki pravijo, da tuširanje s hladno vodo še kako izboljša počutje ter da dobro deluje na celotno telo. Tega se še kako zaveda glasbeni umetnik Nino Ošlak, ki tako vsako jutro dobesedno doživi hladen tuš. In kako to, da se je odločil za tuširanje s hladno vodo?

"Ker sem imel nekaj težav s kožo, sem spremenil nekaj stvari v prehrani. Potem pa tudi tuširanje. Zdaj se že nekaj mesecev tuširam s hladno vodo, no, ne ravno ledeno, a hladno. Zelo mi ustreza. Sploh v zimskem času je moja koža še občutljivejša, a hladen tuš mi sploh ne predstavlja več težave. Začeti je bilo zelo težko, priznam. A se potem navadiš. Zdaj prav uživam. (smeh) No, pa včasih zato tudi malo hitreje zapustim kopalnico. (smeh) Vsake toliko časa si pa privoščim toplo kopel," nam je odgovoril glasbenik, ki je še dodal, da v zimskem času zaradi suhega zraka še bolj pazi na kožo.

"Čeprav ne uporabljam kakšne posebne kozmetike, se v zimskem času malo bolj pazim in bolj redno negujem kožo. No, tudi v poletnem času se čuvam in se pravzaprav več let že ne sončim. Če sem na soncu pa je to pozno popoldne. Včasih pa se mi zgodi pozimi, recimo na smučanju, da malo pozabim, da je sonce prav tako močno in pozabim na sončno zaščito. Me je sonce po obrazu že bolj opeklo pozimi kot poleti," je zaključil v smehu.

Priporočamo