Nisem končala glasbene kariere, odgovarja Tanja Žagar

Tanja Žagar (foto: Foto: ARHIV POP TV) Foto: ARHIV POP TV
24. 10. 2019

Pred dnevi so se na spletu pojavile zgodbe, da naj bi Tanja Žagar končala kariero. Ker smo želeli priti govoricam in zgodbam do dna, smo se obrnili na priljubljeno pevko in mamico, ki nam je vse skupaj z veseljem pojasnila.

V prijetnem telefonskem razgovoru nam je Tanja Žagar odgovorila, da so glasbeni odri še vedno njena velika ljubezen in strast ter da bo tako tudi ostalo. Še več, priljubljena glasbenica se že pripravlja na veliki glasbeno-plesni spektakel, ki se bo zgodil 17. januarja 2020 v Hali Tivoli, česar se izjemno veseli.

Poleg tega pa se je, kot nam je zaupala v razgovoru, vsak dan še kako veselila tudi poučevanja v glasbeni šoli v Logatcu, kjer je učila in bila zaposlena 15 let. A vse skupaj se je začelo počasi spreminjati pred dvema letoma, ko je postala mamica. Pevka je morala namreč pretehtati - glede na to, da je poučevala v popoldanskem času - ali služba ali družina. Ker še vedno veliko nastopa čez vikend, se je na koncu odločila za družino, saj ne želi zamuditi edinstvenih trenutkov s sinčkom, ki je dopolnil dve leti.

Za zaključek nam je Tanja še dejala, da ne ve, kaj vse bo prinesla prihodnost, saj se lahko kmalu zgodi, da bo znova poučevala. Če ne v Logatcu, pa zagotovo v zasebni glasbeni šoli, ki jo planira odpreti. A vse to se ne bo zgodilo čez noč, ampak bodo vsi koraki premišljeni in usklajeni z družino, ki je danes na prvem mestu. Seveda pa bo Tanja, da ne bo odvečnih skrbi, še vedno 'žagala', kot rada reče sama, na glasbenih odrih širom po Sloveniji in tega se izjemno veseli. Kot se veseli kuhanja. Slednje jo v prostem času, poleg druženja s Karlom in Mikijem, še kako osrečuje.