Nives Orešnik in Jan Kovačič: Sanjski parček

Nives Orešnik in Jan Kovačič: Sanjski parček (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
2. 10. 2017

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik je že od nekdaj predana športu in modi. Nedavno smo jo ujeli na finalnem izboru Miss Slovenije, ki ga je spremljala na Gospodarskem razstavišču v družbi fanta Jana.

Nives in Jan sta nam takoj padla v oči, saj sta izjemno karizmatična in postavna. Izbor pa sta spremljala neposredno iz prve vrste. "Po dolgem času je bil sam izbor spet na nivoju, ki bi si ga za takšen projekt tudi želeli. Res je, da letos nisem veliko spremljala dogajanja, ki so ga imela dekleta, sem pa bila lani vpeta v sam športni del," je povedala Nives. "Lepo je, da se je projekt začel razvijati v smeri, kot se mora, in da se približuje ljudem. Organizator je na tem nivoju že naredil korak bližje z neposrednimi prenosi regijskih predizborov prek družbenih omrežij in vpel v dogajanje tudi tamkajšnjo populacijo. Tako finalistke lahko bolje spoznamo, jih spremljamo in vidimo, kako se razvijajo."

Uspešna športnika

Nives kot nekdanja miss Slovenije (lento je nosila leta 2012) je zagrizena športnica, ki je svojo pot v fitnesu začela v letu 2013. Zajadrala je v skupinsko vadbo in vzporedno našla strast še na drugih področjih fitnesa. "Izobraževanje sem nadaljevala na Fitnes zvezi Slovenije, kjer sem do leta 2014 pridobila naziv vaditelj skupinske vadbe in fitnesa," je povedala Nives. In podobno je tudi njen fant Jan Kovačič, ki ga bomo lahko spremljali tudi v šovu The biggest loser, ki prihaja na Planet TV. Jan je diplomiral na fakulteti za šport in se kot diplomirani kondicijski trener ukvarja še z različnimi športnimi aktivnostmi.

Uživa v vadbi na tisoč in en način, najbolj pa takrat, ko ljudem pomaga pri rehabilitaciji in doseganju želenih športnih ciljev. Kar se bo zagotovo izkazalo tudi v resničnostnem šovu The biggest loser. "Z Janom se poznava že dlje, od lanskega decembra pa sva skupaj," je njuno navezo še komentirala Nives. Da v zvezi oba žarita, je bilo nemogoče spregledati na dogodku, kjer sta se pojavila skupaj. "Jan bo spremljal tekmovalce v šovu in jim na svoj način poskušal približati zdrav življenjski slog," je še dodala Nives, ki mu bo ob tem zagotovo v veliko oporo.

Besedilo: Mima

Priporočamo