Nives Orešnik in Jan Kovačič - vse se je začelo, ko jo je Jan sanjal!

Nives Orešnik in Jan Kovačič - vse se je začelo, ko jo je Jan sanjal! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
11. 4. 2018

Nives Orešnik je v medijskem svetu prisotna že kar nekaj časa, bolj podrobno smo jo lahko spoznali, ko je leta 2012 osvojila naziv Miss Slovenia. Sedaj pa predvsem sledimo njenim nasvetom za zdravo prehranjevanje in športno aktivnost, ki jih deli kot osebna trenerka.

Dodaten razlog, zakaj ljudi zanimajo podrobnosti iz njenega življenja, pa je tudi njen srčni izbranec Jan Kovačič, ki je prav tako osebni trener (trenutno ga lahko spremljamo v šovu The Biggest Loser Slovenija).

Oba sta zaradi svojih interesov in poklica močno medijsko izpostavljena, kar je bil tudi eden izmed razlogov, da sta se sploh spoznala, saj so se njune poti večkrat prekrižale na različnih družabnih dogodkih, prav tako pa sta se spremljala tudi prek družbenih omrežij.

Za revijo Story je Jan razkril, da se je njuna "zveza" začela kmalu po njegovih sanjah o Nives, ko sta še nekaj časa samo poslovno sodelovala, potem pa se je iz tega razcvetela tudi romanca.

Na Instagramu je Nives pred kratkim objavila tudi simpatično fotografijo z Janom, pod katero je delila ta iskren zapis: "Vsi, ki me bolje poznajo vedo, da nikoli nisem preveč rada delila zasebnosti in da se pretirano ljubezensko nisem izpostavljala s partnerjem. Vendar to ne pomeni, da mi odnos pomeni manj ali da ga ne cenim, da nisem ponosna in srečna. Po tem, ko sem že "preživela" eno "medijsko zvezo" in "medijski razhod" (kar ni tako preprosto kot se verjetno zdi marsikomu), si tudi Jana nisem izbrala zaradi tega."

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo