Nives Orešnik, miss Slovenije: Odkril jo je Playboy

Nives Orešnik, miss Slovenije: Odkril jo je Playboy (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
9. 7. 2012

Še preden je miss Slovenije 2012 Nives Orešnik dobila svoj lepotni naziv, so jo v svoj objektiv ujeli v slovenski reviji Playboy. In ker se strinjamo, da je Nives ne le lepa, ampak tudi seksi slovenska misica, ekskluzivno objavljamo fotografije s snemanja za slovenski Playboy.

A Playboyev fotograf Aleš Bravničar, ki že nekaj časa sodeluje kot predavatelj na fotografskih delavnicah Playboyevih fotografov Shoot the Centerfold v Miamiju, je kljub svojim obveznostim vedno naklonjen novim in obetavnim obrazom.

»V Playboyu smo že velikokrat na prvih straneh v rubriki Sanjsko dekle predstavili še neuveljavljene modele, ki imajo po mnenju uredništva dober potencial. In tako smo se odločili tudi za Nives,« nam je zaupal Aleš, ki je za lokacijo fotografiranja izbral galerijo Rolf Benz v ljubljanski kristalni palači.

»Tam smo pač našli vse, kar smo potrebovali, lokacija pa je bila takšna, da je poudarila seksi videz in zapeljivost naše zdaj nove misice, se je nasmehnil Bravničar, zadovoljen, da so tudi tokrat pri Playboyu imeli dober nos za izbor dekleta. »Precej presenečen sem bil, ko sem prejšnji ponedeljek prebral, da je prav Nives miss Slovenije 2012,« je še dodal.

Kaj je povedala Nives o snemanju za Playboy si preberite na playboy.si!