Nives Orešnik ne verjame v zvestobo

Nives Orešnik (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lea
12. 4. 2014

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik je precej skrivnostna, kar se tiče ljubezni in partnerskih odnosov. Že od nekdaj je vajena, da partnerja ne izpostavlja javnosti, če si ta tega ne želi.

"V odnos se podam odkrito in pričakujem z druge strani popolnoma enako. Imam to srečo, da se do zdaj še nisem srečala s pretiranim ljubosumjem. Sem pa slišala na to temo že veliko zgodb o ljubosumnih fantih in dekletih, ki omejujejo svoje partnerje, čemur sledijo stalni prepiri, in tega sama verjetno ne bi mogla prenašati.

Na splošno ne verjamem v popolno zvestobo ljudi. In me to niti ne prizadene in ne obremenjujem se s tem, dokler ne bo prišlo do takšne situacije. Ne verjamem v popolnost ljudi. Kako bi na varanje reagirala, pa bi bilo odvisno od odnosa, v katerem sem s partnerjem, od partnerja, od načina varanja itd. Ne bi se pa takoj obesila na stvari, ki bi jih slišala, bi mi jih kdo povedal itd.

Ko bi začutila problem v odnosu ali bi se na lastne oči prepričala, takrat bi začela premlevati, kaj in kako. Želela bi se pogovoriti s partnerjem, da bi skupaj našla pot, bodisi skupno bodisi bi se razšla," doda.