Nives Orešnik: Opremljena in pripravljena

Vir: Lea
18. 7. 2012

Ravno danes, ko izide naša revija, bo miss Slovenije 2012 Nives Orešnik odpotovala na najdaljšo pot v svojem življenju. A še pred odhodom so Nives v Agenciji Queen s pomočjo pokroviteljev opremili od glave do peta.

Nives in vodja projekta Miss Slovenije za Miss sveta Jelka Šajn sta s pomočjo vrhunske blagovne znamke Nancy Beachwear misico najprej opremili s kopalkami, ki so ji na preizkušnji stale kot vlite.

Najnovejši modeli, najboljši materiali, torej vse, kar miss Slovenije pristaja, se je zlilo v popolnost, ko je zapeljiva misica oblekla kopalke in se sprehodila po razstavnem salonu v Naklem pri Kranju. "Kot da so narejene samo zate," je komentirala Jelka Šajn, ki tudi sama dobro pozna ozadja in vse plati lepotnih tekmovanj.

Nives, s kopalkami opremljena tako za slikanja, snemanja, kot tudi za tekmovalne izhode, pa je tisti dan čakalo še nekaj prijetnih opravil.

Dobila, kar si je želela

Pot je Nives in njeno 'šefico' vodila do Kranja, kjer so v trgovini Vida že pripravili blago za obleko, ki jo je oblikovala stilistka projekta Miss Slovenija Jerneja P. Zhembrovskyy, skico obleke pa je Jerneja ekskluzivno namenila tudi vam, našim bralcem.

Po ogledu blaga, s katerim je bila zadovoljna tudi miss Nives, pa se je lepotička, kljub nabito polnem urniku, odpravila še v Ljubljano, kjer so v Optiki Clarus poskrbeli za zaščito njenih oči. "Očala so seveda tudi modni dodatek, a najprej je treba poskrbeti za kakovost zaščite. Po temeljitem premisleku smo izbrali očala blagovne znamke Escada, ki so mi bila takoj všeč, hkrati pa bodo na soncu ščitila moje oči," nam je izdala nekoliko utrujena, a zadovoljna miss Slovenije.