Nives Orešnik na plaži najraje gola

Nives uživa v risanju aktov, zato si nekoč želi zapisati v zgodovino kot akademska slikarka.  (foto: Aleš Bravničar) Aleš Bravničar
Vir: Story
26. 8. 2014

Lepotica, bodoča akademska slikarka in športnica Nives Orešnik, ki je svoje obline razgalila za Playboy, ima zelo zdrav odnos do svojega telesa in golote. Kot umetnici in športnici ji je telo namreč eno od najljubših orodij in motivov za njene kreacije.

Temnolase lepotičke in nekdanje miss Slovenije brez krpic ne boste ujeli le v aktualni številki Playboya, temveč morda tudi na kateri izmed samotnih plaž.

"Na plažah, kjer je to dovoljeno, sem rada brez kopalk. Ali vsaj brez zgornjega dela kopalk. Imam temno polt in poklic, ki mi ne dopušča 'narisanih' kopalk ali majic na koži, solarijev pa ne maram preveč. Seveda pa spoštujem ljudi okrog sebe in se prilagodim trenutku. Z družino smo veliko potovali in v hotelih ali na plažah, kjer sončenje brez kopalk ni bilo zaželeno, sem se temu seveda prilagodila," nam je to in še marsikaj drugega v aktualni številki revije Story zaupala Nives!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 35/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 35/2014

Story Story 35/2014, od 21. 08. 2014