Nives Orešnik: Za gostjo skrbela kraljevsko

Vir: Lea
7. 12. 2012

Pred kratkim je miss Slovenije Nives Orešnik dobila prvi pomemben obisk, odkar je na 'prestolu'. Obiskala jo je cimra iz Kitajske, miss Madžarske, simpatična in seksi Tamara Cserhati.

Naša misica je seveda za svojo gostjo skupaj z organizatorjema miss Slovenije, Agencijo Queen in AMC Studiem, poskrbela, kot se šika. Pravzaprav, prav po kraljevsko.

"Ker sva s Tamaro preživeli prelepih šest tednov v isti sobi na Kitajskem, sva postali prijateljici, zato sem zanjo želela le najboljše," nam je povedala misica, ki je s pomočjo prijaznega osebja in vodstva Actum Hotela iz Kranja poskrbela za nastanitev svoje kolegice.

"Sobe tam so prečudovite in unikatne, oprema, ki spominja na tisto iz Prešernovih časov, je naravnost romantična. Tamari je bil hotel izredno všeč in v njem sva imeli tudi modno slikanje za revijo Story," nam je zaupala Nives, ki je Tamaro odpeljala tudi na Bled.

Grajska pojedina za kraljici
"Tamara je za Bled slišala že od svojih prijateljev, zato je bil obisk neizogiben. Mesto jo je resnično navdušilo. Za piko na i je poskrbel blejski gostinec Vlado Dakskobler, ki je v svoji Vili Ajda pripravil pravo pojedino in številna presenečenja," nam je zaupala Nives, ki ne more pozabiti večerje z najlepšim razgledom na Bled in blejski grad.

"Jedli in pili sva kot kraljici, tako sva se tudi počutili. Na mizi so bile same domače dobrote, od domačih salam in sirov do fantastične pečene krače z mladim krompirjev ter čarobne sladice, ki so jo prav v tej restavraciji postregli tudi tajski princesi," nam je zaupala Nives, hvaležna vsem za pomoč pri organizaciji obiska svoje kolegice.

In Tamara? "Nikoli se še nisem imela lepše. Zame ste poskrbeli kot za visoko gostjo in ni besed, s katerimi se vam lahko zahvalim," je sporočila, ko je prispela nazaj na Madžarsko.