Njeno srce je ogrel Rado Mulej

1. 4. 2015

Naša simpatična vremenarka ima novega izbranca. Po številnih ugibanjih je danes najhitreje govoreči Slovenec in zabavljač Rado Mulej sam priznal, da je presrečen in zaljubljen, kot že dolgo ne.

Kljub temu, da se videvata že nekaj časa je danes v etru Radia ena Rado Mulej voditelju Denisu Avdiću priznal, da ne more več skrivati tega, da je do ušes zaljubljen v prelestno Jano Morelj. Kot nam je zaupal v telefonskem pogovoru je z Jano zgodbo o ljubezni na prvi pogled začel pred šestimi meseci. »Preprosto je preskočila iskrica, težko je bilo skrivat obema. Predstavljajte si: pol leta skrivalnic. Vsekakor ni bil mačji kašelj. Jana je ena redkih vremenark, ki vreme napove vedno skoraj točno, je rokerka, zelo inteligentno dekle in obenem tudi ena redkih, s katero se tudi med rjuhami razumeva fantastično - kljub temu, da jaz vodim igro a zna njej še kako dobro parirat. (smeh)« Spomnimo, Mulej je pred časom grel srce članice oddaje Znan obraz ima svoj glas, pevke Daše Gradišek a sta se po romanci prijateljsko razšla. »Ljubezen je zanimiva stvar, včasih zapletena, včasih še preveč preprosta, če se ji prepustiš,« je še dodal Rado – srečen, da se mu s svojo drago ne bo več potrebno skrivati v javnosti.

Opomba

Če ste dotični novički,  ki je bila objavljena proti večeru 1. aprila, verjeli, naj samo še dodamo: bili ste naprvoapriljeni ;)

Želimo vam veliko smeha v vašem življenju :)