No, kaj takega! Lea Sirk naredila izjemo in končno pokazala svojega srčnega izbranca!

No, kaj takega! Lea Sirk naredila izjemo in končno pokazala svojega srčnega izbranca! (foto: Lea Sirk Press) Lea Sirk Press
21. 7. 2021

Naša pevka je precej diskretna, ko gre za njeno zasebno življenje.

Pevka, učiteljica glasbe, flavtistka, žirantka šova Znan obraz ima svoj glas ter nekdanja slovenska Evrovizijska predstavnica Lea Sirk se je lani razšla s partnerjem Gabrom Radojevićem, s katerim sta bila par dolga leta in imata dve hčerkici, Ael in Sio. Potem se je nekaj časa ugibalo, zakaj je prišlo do razhoda, a sta se oba zavila v molk in svoje zasebne zadeve zadržala zase.

Življenje pa vedno gre naprej, sčasoma se je izvedelo, da ima pevka novega partnerja, a svojega novega razmerja ni želela prav na glas komentirati. Njen izbranec je slovenski košarkarski reprezentatn Alen Hodžić, s katerim pa se prav pogosto ne postavita pred objektiv. Tokrat pa je sama Lea naredila izjemo in na družbenem omrežju objavila fotografijo, s katere je jasno razvidno, da se trenutno skupaj mudita na počitnicah.

Prisrčna zaljubljenca sta obiskala Benetke, kjer je tudi nastal lep prizor. Videti je, da nadvse uživata in se imata lepo, Lea pa ob svojem izbrancu naravnost cveti. Njeni oboževalci ji iz srca privoščijo srečo, kar so ji dali jasno vedeti s številnimi všečki in prisrčnimi komentarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)