No, to pa je presenečenje! La Toya nič več taka, kot smo je vajeni. Bi jo prepoznali?

No, to pa je presenečenje! La Toya nič več taka, kot smo je vajeni. Bi jo prepoznali? (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
7. 6. 2021

Umaknila se je iz javnosti in zdaj živi precej drugačno življenje.

La Toya Lopez oziroma Lili Murati je že pred časom zapustila medijsko sceno. Nazadnje je pred kakim letom prek družbenih omrežij sporočila, da ji je uspelo izgubiti 18 kilogramov, s tem pa je močno razveselila svoje oboževalce. Po najnovejših objavah sodeč je zdravo kilažo obdržala, marsikdo pa ugotavlja, da je zdaj videti precej drugače kot prej.

Po poročanju slovenskih medijev se je Lili preselila k babici, kjer zdaj živi povsem vsakdanje življenje in se posveča drugačnim rečem kot prej, ko smo jo poznali v vlogi pornese. Njenim oboževalcem se zdi, da je zdaj videti precej bolje kot prej, saj je sproščena, bolj vitka in brez make-upa tudi bolj mladostna.

Vsekakor pa je še vedno seksi in pritegne pozornost, kjer koli se pojavi, tudi če je oblečena v športna oblačila. Videti je, da ji dobro gre, in da uživa v svojem zasluženem miru. A nihče ne ve, kaj bo prinesla prihodnost - morda se bo kdaj spet odločila stopiti pred kamere v kakšni drugačni vlogi. To bi verjetno marsikoga razveselilo, a zadnjo besedo pri tem bo imela samo ona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La toya Lopez (@la_toya_lopez)