Nogavičke, ki jih nosi Jasna Kuljaj, bodo hit sezone, poglejte si, kako so videti na njej!

Nogavičke, ki jih nosi Jasna Kuljaj, bodo hit sezone, poglejte si, kako so videti na njej! (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
26. 9. 2022

Uf, to pa je res drzna in vpadljiva kombinacija, se vam ne zdi? Kot nalašč za jesenske dni!

Jasno Kuljaj trenutno gledalci spremljajo v šovu Exatlon, saj vodi komentatorsko oddajo. Pred kratkim je v njej očarala z nenavadno modno kombinacijo in z živahnimi barvami.

Preberite še: Kmetija: To je v resnici RAZLOG, zakaj Andrea VES čas nosi rutko, ste to opazili tudi vi?

V kombinaciji z odprtimi sandali z visoko petko je namreč nosila živo rožnate nogavičke, prav take barve, kakršne je bil njen suknjič. Zraven je oblekla ozke kavbojke, ki so bile spodaj zavihane. Vse skupaj daje zelo mladosten pridih, saj podobne kombinacije lahko vidimo na mladenkah na ulicah slovenskih mest.

Tudi Jasni je ta izbor pisan na kožo - v živahnih barvah je videti mladostno in sveže, zdi se, da ji dajejo dodatno energijo. "Baje se tko zdj nos🤩," je zapisala v komentarju ob fotografiji.

Pomembno je, da se v izbranih oblačilih pred kamero počuti udobno, saj vodenje oddaje res ni mačji kašelj. Jasna si je nabrala zavidanja vredno kilometrino na televizijskih zaslonih, in zagotovo sama dobro ve, katera so tista oblačila, ki dodatno poudarijo njen odličen videz. No, rožnata barva je zagotovo med njimi, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)