Noge Ane Tavčar Pirkovič so res elegantne in čvrste, tokrat jih je pokazala v še privlačnejši luči

Ana Tavčar (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
16. 11. 2020

Postavna televizijska voditeljica je pri gledalcih zelo priljubljena.

To dejstvo ni nič nenavadnega, saj si marsikdo ob pogledu na Ano naravnost spočije oči. Pred kamero je vedno brezhibno urejena, v modnih kosih, ki ji izjemno lepo pristojijo in s katerimi tudi postavlja nove modne trende. V sodelovanju s stilistkami vedno izbere oblačila, ki poudarijo njeno lepo postavo.

Ana je rada urejena tudi v svojem prostem času, kar njeni sledilci na Instagramu dobro vedo. Občasno jih razveseli s kakšno lepo fotografijo, na račun svojega videza pa od njih prejme številne komplimente in pohvale. Tokrat je objavila malce drugačno sliko, kot smo jih vajeni - pred objektiv se je postavila v belem puloverju in črnih hlačnih nogavicah, ki razkrivajo Anine elegantne noge.

Očitno je slika nastala zjutraj, saj je Ana ob njej zapisala: "Najprej pa kava." A ni bila sama, družbo ji je delal prikupni psiček, sicer novi hišni ljubljenček Anine družine, ki jim brez dvoma razvedri vsakdan.

Eden od njenih sledilcev je bil tako navdušen, da je napisal: "Ana, lepotica, brez primere, lepa dama, intelegentna in izobražena in nasploh top top top!" In z njegovimi besedami se marsikdo strinja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)