Iris Mulej ima leta po osvojitvi naslova Miss Slovenije takšne noge, vidite jih lahko povsem od blizu

4. 7. 2023
Deli
Iris Mulej ima leta po osvojitvi naslova Miss Slovenije takšne noge, vidite jih lahko povsem od blizu (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Manekenka Iris Mulej je tudi danes še vedno prava lepotica in zdi se, da jo leta niso prav nič spremenila.

Iris Mulej je osvojila naslova Miss Universe Slovenije leta 2002 in Miss Slovenije leta 2006. Poleg tega je dvakrat pozirala za slovensko izdajo revije Playboy. Vse do danes pa se njena podoba ni kaj veliko spremenila. 

Za njo sta sicer dve nosečnosti, a se zdi, da se ji to prav nikjer ne vidi, saj je tudi dan danes v kopalkah še vedno prava morska sirena, ki obrala številne glave. Še vedno izgleda fantastično, nedavno pa je v belih kopalkah pritegnila veliko pozornosti. Neverjetno je, da je še danes v tako odlični formi, njene noge pa bi še danes lahko korakale po modnih brveh.

Danes je Iris znana kot vplivnica, obenem pa je zelo predana mama svojemu sinu in hčerki, ki ju neskončno obožuje. Njena hčerka je strastna navdušenka nad ritmično gimnastiko, in že zdaj je opaziti, da je mala princeska podedovala Irisine lepotne gene. Jasno je, da odrašča v pravo lepotico, ki ji bodo vrata modne industrije na široko odprta.

Irisina zavezanost družini je očitna, saj uspešno usklajuje svojo javno podobo z vlogo ljubeče in predane mame. Kljub naporenemu urniku si vedno vzame čas za svoja otroka in jima posveča pozornost ter ljubezen, ki ju potrebujeta. To priča o njeni močni značajski naravi in vrednotah, ki ji pomenijo veliko.

Občasno na Instagarmu sicer prizna, da je usklajevanje kariere in materinstva precej naporno, a se vidi, da je dobro organizirana, da ji uspe prav vse, saj se bodo verjetno v njeni zgodbi našle številne mame, ki prav tako kot Iris vsak dan skačejo med številnimi obveznostmi in upajo, da bo imel dan dovolj ur, da bodo uspele vse postoriti.

Mnogi pa pri Iris opažajo tudi to, da vedno najde čas, da neguje svoje telo in pazi, da se na njenem krožniku vedno znajdejo zdravi obroki in takšni, ki ji pomagajo ohranjati vitkost in vitalnost. 

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem