Nogometaš Andraž Šporar s punco pred selitvijo še v tropske kraje

Nogometaš Andraž Šporar s punco pred selitvijo še v tropske kraje (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
11. 1. 2018

Eden izmed najbolj simpatičnih parčkov na slovenski sceni, nekdanji nogometaš Olimpije Andraž Šporar in njegova draga Mia Mujadzić Golob, sta v zadnjih tednih starega leta pobegnila na rajske Maldive, kjer sta si privoščila luksuzno razvajanje v hišicah na vodi, se sproščala ob urah joge in radovedno hranila morske pse v kristalno čistem morju.

Parček je tik pred božičnimi prazniki odpotoval na Maldive, kjer je v nasprotju s preostalimi, ki so se doma zavijali v šale in bunde, smuknil v kopalke in skočil v kristalno čisto morje ter se razvajal z odlično hrano in pijačo na peščenih plažah rajskih otokov. Parček je bival v eni izmed luksuznih hišic nad morjem, ki se ponašajo tudi z lastnimi bazeni in velikimi odprtimi kopalnicami s pogledom na čudovit in jasen horizont. V letovišču Constance Halaveli sta se lahko zaljubljenca povsem prepustila drug drugemu, ob vrnitvi v domovino, to je bilo le nekaj dni pred novim letom, pa sta se že morala soočiti z novimi izzivi.

Po silvestrovanju v Zagrebu se Andraž seli na Slovaško, kjer bo zaigral v vrstah Slovana iz Bratislave. Medtem ko je do zdaj branil barve nemškega drugoligaša Arminija, kjer je igral kot posojeni igralec švicarskega Basla. Prav švicarski klub pa se je odločil za prodajo nekdanjega člana Olimpije, za kar bodo Švicarji pridobili dva milijona evrov. Tudi po selitvi pa Andražu ne bo nič hudega, še naprej bo namreč deležen mesečne plače 60.000 evrov, s katerimi bo lahko še naprej razvajal sebe in svojo drago.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: Goran Antley, osebni arhiv